Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Διαχειριστή της ιστοσελίδας της ΔΔΕ Φθ/δας.

Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας της ΔΔΕ Φθιώτιδας ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την Διαχείριση της Ιστοσελίδας. Δυστυχώς φεύγω πικραμένος και απογοητευμένος . Από αύριο 4/10  η ιστοσελίδα θα έχει νέο Διαχειριστή.
Στα 15 και πλέον χρόνια που είχα την διαχείριση η ιστοσελίδα δημοσίευσε δεκάδες χιλιάδες άρθρα, δέχθηκε εκατομμύρια επισκέψεις, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων και βαθμολογήθηκε από την Google με PageRank 6. Ευχαριστώ όλους εσάς που τόσα χρόνια με στηρίξατε και εμπιστευτήκατε την ενημέρωσή σας στην ιστοσελίδα που είχα την τιμή να διαχειρίζομαι. Τα καλά σας λόγια που εισέπραξα όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανεκτίμητα, ήταν η δύναμή μου και η έμπνευσή μου.

Με εκτίμηση
Καλοδήμος Δημήτρης
Φυσικός
Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥ Φθιώτιδας

Sharing is caring!

15 Comments

 1. Το σίγουρο είναι ότι η ιστοσελίδα που δημιούργησες για τη Δευτεροβάθμια ήταν από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής της η μοναδική έγκυρη και γρήγορη πηγή να μαθαίνουμε τα νέα για τη σχολική χρονιά, διαθέσεις, μεταθέσεις, να αναζητούμε σχολεία, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τα οικονομικά μας, θέματα για το μάθημα μας, να διαβάζουμε μαζί σου άρθρα με ενδιαφέρον…

  Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ο εκπαιδευτικός και να μην χαθεί στις άπειρες πληροφορίες μιας αναζήτησης στο διαδίκτυο.

  Σ΄ ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα χρόνια!!!!
  Περιμένουμε και άλλα νέα και χρήσιμα “βήματα” στον τομέα της εκπαίδευσης.

 2. Πραγματικά η ιστοσελίδα είναι από τις καλύτερες που έχω δει όσο αφορά άρθρα που αφορούν την εκπαίδευση. Δεν χρειάζεται να σας πω Μπράβο, απλά εύχομαι να συνεχίσει ο συνάδελφος με τον ίδιο ζήλο για την σωστή ενημέρωσή μας.

 3. Η ιστοσελίδα ήταν σημείο αναφοράς στον εκπαιδευτικό χώρο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ,ευχαριστούμε ab imo pectore τον κ.Καλοδήμο και καλή δύναμη στους νέους διαχειριστές.

 4. Θερμά Συγχαρητήρια για ότι πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια. Η ιστοσελίδα ήταν μακράν η καλύτερη από όλες τις Διευθύνσεις.

 5. Δημήτρη ευχαριστούμε για την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια. Η σελίδα που έστησες από το μηδέν ήταν χώρος ενημέρωσης, διαφάνειας και σημείο αναφοράς σε κάθε μας αναζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι σε οποιαδήποτε θέση και να βρίσκεσαι θα συνεχίσεις να προσφέρεις ποιότητα όπως έκανες πάντα τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στους μαθητές και τους γονείς τους.

 6. Τόσα χρόνια εμπιστευόμασταν εσένα και ως συνέπεια την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Η συνταγή συνάδελφε της επιτυχίας. Καλή συνέχεια …

 7. Αγαπητέ Δημήτρη, θερμές ευχαριστίες! Ωφελήθηκα διαβάζοντας σε. Υγεία να ΄χεις και να συνεχίσεις την προσφορά, από όποιο μετερίζι…
  Με ιδιαίτερη εκτίμηση / Νίκος Δημάσης φυσικός

 8. Κρίμα ένας τόσο αξιόλογος (έμπρακτα) συνάδελφος να απομακρυνθεί! Και για μένα όπως και για πολλούς άλλους συναδέλφους η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελούσε σταθερό σημείο αναφοράς σε θέματα ενημέρωσης γύρω από τον χώρο της εκπαίδευσης.
  Συνάδελφε, αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά, σ’ ευχαριστώ για την προσφορά σου, άλλωστε είμαι σίγουρος ότι και από το καινούριο σου πόστο θα προσφέρεις τα ανάλογα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι εμάς τους φυσικούς μας χαρακτηρίζουν “παντός καιρού”! Καλή δύναμη!

 9. Ευχαριστούμε πολύ για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που μας προσφέρατε μέσω της ιστοσελίδας όλα αυτά τα χρόνια!

 10. Δημήτρη συγχαρητηρία για το έργο και την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια. Η ιστοσελίδα της ΔΔΕ Φθ/δας υπήρξε η πιο έγκυρη και έγκαιρη πηγή πληροφόρησης σε θέματα της εκπαίδευσης. Καλή συνέχεια, που είμαι σίγουρη ότι θα την έχεις!

 11. Αγαπητέ φίλε ούτε είχε περάσει από το μυαλό μου πίστευα ότι δεν θα συμβεί ποτέ! Έχασα την πυξίδα μου. Βάδιζα το δρόμο μου στην εκπαίδευση με σιγουριά έχοντας την πλήρη και τέλεια ενημέρωση για ότι μας αφορά και όχι μόνο από την ιστοσελίδα σου και απο εσένα προσωπικά.Σου εύχομαι ότι καλύτερο για τη συνέχεια για σένα και την οικογένειά σου

 12. Κύριε Καλοδήμο σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την έγκυρη ενημέρωση που προσφέρατε στον κόσμο της εκπαίδευσης.
  Σας εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια και ελπίζω οι νέοι διαχειριστές να συνεχίσουν το έργο σας…

 13. Λυπηρό για μας που τοσα χρόνια στηριζαμε σε σας την ενημέρωσή μας. Να είστε γερός και περήφανος για την προσφορά σας. Πόσοι μπορούμε να νιώσουμε το ίδιο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares