Συλλυπητήρια μηνύματα Σχολικών μονάδων – Διευθύνσεων

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα πενθεί για τον άδικο χαμό του Διευθυντή Δ/θμιας Εκπ/σης Κωνσταντίνου Ε. Αργυρόπουλου και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

……………………………………………………………

«Ο Σύλλογος  Γονέων Κηδεμόνων  και Φίλων  του  ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο  του  Διευθυντή  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Κωνσταντίνο  Αργυρόπουλο  και ευχόμαστε  κουράγιο  και δύναμη  στους  οικείους  του».

……………………………………………………………

“Οι σύλλογοι διδασκόντων του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ΓΕΛ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ εκφράζουν στην οικογένεια και στους οικείους του Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατό του. Θα τον θυμόμαστε όλοι για το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση.”

……………………………………………………………

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας

……………………………………………………………

Γυμνάσιο Μώλου

……………………………………………………………

Ο Σύλλογος διδασκόντων Γυμνασίου Μαρτίνου και εγώ προσωπικά θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας σε εσάς, τους στενούς συνεργάτες και την οικογένεια του κου Αργυρόπουλου. Χάνουμε ένα πρόσωπο που ευγενικά αφουγκραζόταν τα θέματά μας.

……………………………………………………………

6o ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

……………………………………………………………

Γυμνάσιο Αγ.Κωνσταντίνου

……………………………………………………………

Η Διευθύντρια κ.Παπανικολάου Ελένη και το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την άκαιρη απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου.

……………………………………………………………
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Στυλίδας εκφράζουν τη θλίψη τους και τα  θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του προϊσταμένου  της ΔΔΕ Φθιώτιδας κυρίου Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου. Η εκπαίδευση έχασε ένα άξιο στέλεχος , και έναν άξιο εκπαιδευτικό.

……………………………………………………………

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας, στην ξαφνική είδηση του απρόσμενου και αναπάντεχου χαμού του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Αργυρόπουλου Κωνσταντίνου, αντέδρασε με ιδιαίτερη θλίψη και βαθύτατη οδύνη.

Εκφράζουμε τα ολόθερμα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και εξαίρουμε για μια ακόμη φορά το ήθος και την ειλικρινή αξιοπρέπειά του πέρα από την επιστημονική και επαγγελματική του αρτιότητα.

Ευχόμαστε τέλος η μνήμη του να παραμείνει αιώνια και το παράδειγμά του να φωτίζει όλους μας!

Στη μνήμη του εκλιπόντος θα προσφερθεί ένα συμβολικό χρηματικό ποσό στο ορφανοτροφείο θηλέων Λαμίας αντί στεφάνων.

Αιωνία η μνήμη αυτού!

……………………………………………………………

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares