Συλλυπητήρια από τηv Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα.Μπενιάτα Ελένη

Την απώλεια ενός διακεκριμένου στελέχους, του Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου, θρηνεί σήμερα η εκπαιδευτική κοινότητα της Στερεάς Ελλάδας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος διετέλεσε Σχολικός Σύμβουλος, Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από τον Αύγουστο του 2020 ήταν Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Εξαίρετος ως Διευθυντής, συνάδελφος, συνεργάτης μα πάνω από όλα άνθρωπος. Αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στην εκπαίδευση με το σπάνιο ήθος του, την καλοσύνη του, την ευγένειά του, την αξιοπρέπειά του, την πνευματική του καλλιέργεια και το επιστημονικό του έργο. Πραγματικός αγωνιστής στη ζωή του για το δίκαιο, για τις ηθικές αξίες και την επιστήμη του. Με το πλούσιο και αξιόλογο επιστημονικό και διδακτικό έργο του στη Δευτεροβάθμια και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχαιρε της εκτίμησης όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ακόμα και τις τελευταίες στιγμές του, δεν έπαψε να αγωνίζεται ενάντια στον ιό που μαστίζει την εποχή μας. Η τελευταία μάχη όμως ήταν άνιση, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, δεν κατάφερε να νικήσει.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Η καρδιά του όμως, συνεχίζει να χτυπά στη σχολική κοινότητα, στο χώρο που αγάπησε, εκεί που δώθηκε ψυχή και σώματι, που υπηρέτησε και διακρίθηκε από απλός στρατιώτης – καθηγητής μέχρι το βαθμό που οραματίστηκε του Ηγέτη – Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, με την οποία υπήρξαν στενοί συνεργάτες επί σειρά ετών, το προσωπικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της Στερεάς Ελλάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην εξαίρετη οικογένειά του και στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Καλό παράδεισο!

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares