ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Οδεύοντας προς το τέλος της διδακτικής διαδικασίας του έτους 2020-2021, σας συγχαίρω όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, για το απαράμιλλο ήθος, την εργατικότητα και την ευσυνειδησία που επιδείξατε στις πρωτοφανείς και απροσδόκητες εκπαιδευτικές συγκυρίες της φετινής σχολικής χρονιάς. Ολοκληρώσατε την ύλη και περατώσατε το παιδαγωγικό σας καθήκον με σύμμαχο την Τεχνολογία, πράγμα που προϋποθέτει τεχνογνωσία και ποιότητα του παραγόμενου έργου. Οι μαθητές με μεράκι αξιοποιήσατε τις ατομικές δυνατότητες σας, συστηματοποιήσατε την καταβαλλόμενη προσπάθεια σας, εξοικειωθήκατε στην έρευνα και αρχειοθετήσατε τη γνώση σας.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους να είστε χαρούμενοι, να απολαμβάνετε τα αποτελέσματα του μόχθου σας και η παρούσα αποκτηθείσα τεχνολογική εμπειρία να γίνει θρυαλλίδα επιτυχίας για τη μετέπειτα ζωή σας.

Ιδιαίτερα εύχομαι στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις καλή δύναμη στην τελική πορεία σας, αυτοσυγκέντρωση στη μελέτη σας και αταλάντευτη επιτυχία στο στόχο σας. Απευθύνω τέλος θερμή παράκληση σε γονείς και υποψηφίους να επιδείξετε υπομονή και καρτερικότητα στα μέτρα προφύλαξης και διασφάλισης της προστασίας όλων των συμβαλλομένων, για να μην απουσιάσει κανείς από το στοχευμένο όνειρο της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και με τον τρόπο του ο καθένας να αυξήσει τις δυνατότητες πραγμάτωσης των ανθρώπινων αξιών αλλά προπάντων της προσδοκώμενης  ελευθερίας όλων μας.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΑΚΑ

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares