«Επαναπροκήρυξη Υποβολής Προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία, για τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου στην Κέρκυρα στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Το νησί των Φαιάκων».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡ/KΗ Δ/ΝΣΗ Π & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Tαχ. Δ/νση: Σολωμού και Παπαδιαμάντη
Τ.Κ. – Πόλη: 35006- Άγιος Κωνσταντίνος
E-mail:mail@gym-ag-konst.fth.sch.gr
Πληροφορίες:Πετρής Λάμπρος
Τηλέφωνο: 2235031882
Άγιος Κωνσταντίνος 21 Φεβρουαρίου 2019
Αριθμ.Πρωτ. 17
Θέμα: «Επαναπροκήρυξη Υποβολής Προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία, για τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου στην Κέρκυρα στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Το νησί των Φαιάκων».

Το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου επαναπροκηρύσσει το διαγωνισμό για οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Γ΄ του Γυμνασίου Αγίου Κων/νου στην Κέρκυρα στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Το νησί των Φαιάκων» (κόστος ανά μαθητή και κόστος συνολικό), λόγω μη ικανοποίησης των απαιτήσεων των μαθητών ούτε του Συλλόγου Γονέων .
•Προορισμός: Κέρκυρα
•Διάρκεια: Τρεις (3) ημέρες
•Ημερομηνία αναχώρησης: 05/05/2019
•Ημερομηνία επιστροφής: 07/05/2019
•Μεταφορικό μέσον: Ένα λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
•Μετακινήσεις : Στην Κέρκυρα εντός και εκτός πόλεως (Αχίλλειο, Παλαιοκαστρίτσα, Μον Ρεπό, Μοναστήρι Βλαχέρνας) .
•Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 25 (15 αγόρια – 10 κορίτσια)
•Αριθμός συνοδών καθηγητών: 3
•Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης & Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
•Το ξενοδοχείο να είναι τεσσάρων ή πέντε αστέρων και μόνο με πρωινό (όχι ημιδιατροφή).
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου μόνο ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 28–02-2019 στις 11:00 π.μ.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του σχολείου, δύο καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών, όπως έχει οριστεί με Πράξη του Δ/ντή.. Πέρα από το κόστος θα αξιολογηθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε προσφοράς.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Πετρής Λάμπρος
Φιλόλογος

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.