ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΤΟ Κ.Π.Ε. ΝΑΟΥΣΑΣ

1ο  ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ – ΚΠΕ Νάουσας

Το 1ο  ΕΠΑΛ  Μακρακώμης προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία και γραφεία γενικού τουρισμού, για την πραγματοποίηση τριήμερης περιβαλλοντικής εκδρομής στο Κ.Π.Ε. Νάουσας, με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Προορισμός: Νάουσα
  • Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: Δέκα οκτώ (18)
  • Αριθμός συνοδών καθηγητών: Δύο (02)
  • Διάρκεια: Τρεις (03) ημέρες
  • Ημερομηνία αναχώρησης: 14/03/2019
  • Ημερομηνία επιστροφής:   16/03/2019
  • Μόνο μετακίνηση, όχι κατάλυμα. Η διαμονή γίνεται στο Κ.Π.Ε. Νάουσας.
  • Μεταφορικό μέσον: Ένα (01) λεωφορείο(μικρό κατά προτίμηση), με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)

Πρόγραμμα Εκδρομής:

Ημέρα 1η (14/3/2019): Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και αναχώρηση στις 8.00 το πρωί. Ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στη Νάουσα το μεσημέρι, υποδοχή και τακτοποίηση στο Κ.Π.Ε. (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) ΝΑΟΥΣΑΣ. Γεύμα.

17:00-17:30. Έναρξη του προγράμματος. Γνωριμία, εισαγωγή, ενημέρωση και ανάλυση του προγράμματος, χωρισμός σε ομάδες. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στις ομορφιές της ΝΑΟΥΣΑΣ. Δείπνο-διανυκτέρευση στο Κ.Π.Ε. ΝΑΟΥΣΑΣ.

Ημέρα 2η (15/3/2019): 9:30-14:00 επίσκεψη στο πεδίο. Οι μαθητές/τριες περπατούν στο μονοπάτι των γεωργικών πρακτικών(στην περιοχή ΣΤΡΑΝΤΖΑ ,λίγο έξω από τη Νάουσα). Αναζητούν, επισημαίνουν, κατανοούν αειφορικές και μη πρακτικές. Επίσκεψη σε ΟΙΝΟΠΟΙΕΊΟ της περιοχής, συνέντευξη με τον καλλιεργητή Οινοποιό. Γίνεται παρατήρηση, καταγραφή πρακτικών ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ και βιωματική εξάσκηση στην τεχνική ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Επιστροφή στο Κ.Π.Ε.-Γεύμα. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση στο Κ.Π.Ε.

Ημέρα 3η (16/3/2019):8:30-9:30 πρόγευμα. Στο χώρο του Κ.Π.Ε. γίνεται η αξιολόγηση του προγράμματος. Επίσκεψη στο ΑΛΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, και στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ και ΑΜΠΕΛΟΥ. Γεύμα και αναχώρηση για Μακρακώμη με ενδιάμεση στάση.

Άφιξη στη Μακρακώμη γύρω στις 20:00.

Απαιτείται ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνόδων που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή (με ΦΠΑ).

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Κ.Π.Ε. ΝΑΟΥΣΑΣ»,  στο γραφείο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Εργατ. Κατοικίες Μακρακώμης, Τ.Κ. 35011), ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 08-03-2019 (ώρα 12:00)με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 190919/Δ2/25-11-2014 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ).

Με κάθε προσφορά πρέπει απαραιτήτως να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

 

Ο Διευθυντής

Καλιώρας  Χρήστος

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.