ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Δ/ΝΣΗ : Π. Μπακογιάννη 4
35200, Αταλάντη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Χριστοδούλου Ευαγγελία
ΤΗΛ.: 22330 23089
FAX : 22330 81001

Το Γενικό Λύκειο Αταλάντης δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση της 3ήμερης εκδρομής των μαθητών των περιβαλλοντικών ομάδων, των Α΄ και Β΄ τάξεων, στην ΠΑΤΡΑ
στις 11-12-13/04/2019 ,με και χωρίς ημιδιατροφή σε μπουφέ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ
08.00 Αναχώρηση για Πάτρα.
2η ΗΜΕΡΑ
09.00 Αναχώρηση για Διακοπτό. Επιβίβαση στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο για Καλάβρυτα, άφιξη και με το λεωφορείο που θα περιμένει εκεί, επίσκεψη στη Μονή Αγίας Λαύρας, στον τόπο Θυσίας. Ακολούθως αναχώρηση για Πάτρα με το λεωφορείο με ενδιάμεση στάση – επίσκεψη στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. 3η ΗΜΕΡΑ
08.30 Αναχώρηση για Ναύπλιο με ενδιάμεση στάση. Επίσκεψη στο Παλαμήδι, περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης του Ναυπλίου, αναχώρηση στις 16.30 για Αταλάντη.
Ζητούνται:
1.Μεταφορικό μέσο : Δύο Λεωφορεία (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, Δελτίο καταλληλόλητας, ζώνες Ασφαλείας, κλπ )
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν : 83
Αριθμός συνοδών καθηγητών : 5
2. Στη διαμονή να συμπεριλαμβάνεται πρωινό σε μπουφέ.
3. Ξενοδοχείο 3 – 4 αστέρων τουλάχιστον, για 2 διανυκτερεύσεις στο κέντρο της Πάτρας σε τρίκλινα – τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους εκπαιδευτικούς.
4. Στην τιμή να περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του τραίνου στη διαδρομή Διακοπτό – Καλάβρυτα.
Στην προσφορά να αναφέρεται η συνολική τιμή της εκδρομής καθώς και η τιμή ανά μαθητή.
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης του διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γενικό Λύκειο Αταλάντης ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την 7-3-20199 στις 12.00 μ.
Με κάθε προσφορά θα πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.