Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφορών από ταξιδιωτικά γραφεία για την τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Α΄ Τάξης του ΓΕΛ Καμένων Βούρλων στα Γιάννενα

Το ΓΕΛ Καμένων Βούρλων δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στα Γιάννενα.
Προορισμός : Γιάννενα
Διάρκεια : τετραήμερη
Μεταφορικό μέσο : Λεωφορείο
Ημερομηνία αναχώρησης : Σάββατο 13/4/2019
Αριθμός μαθητών : 52
Αριθμός καθηγητών : 4
Πρόγραμμα εκδρομής
-Σάββατο 13/4/2019 : Αναχώρηση
-Τρίτη 16/4/2019: Επιστροφή

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση από Καμένα Βούρλα (ώρα 07:30) –  Επίσκεψη στην Αρχαία  Δωδώνη – Άφιξη στα Γιάννενα (ώρα 14:00)

2η ημέρα: Περιήγηση στα Γιάννενα

3η ημέρα: Αναχώρηση για Ηγουμενίτσα (ώρα 08:00) με προορισμό την Κέρκυρα -Επίσκεψη στο Αχίλλειο, Ποντικονήσι, Καντούνια, Μον Ρεπό και στην πόλη – Άφιξη στα Γιάννενα (ώρα 23:00)

4η ημέρα: Αναχώρηση για Μεσολόγγι (ώρα 10:00) – Περιήγηση στην πόλη και στην Τουρλίδα –  Αναχώρηση για Ναύπακτο (ώρα 14:00) – Αναχώρηση για Καμένα Βούρλα (ώρα 18:00) – Άφιξη στα Καμένα Βούρλα (ώρα 21:30)

Απαιτείται Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ατομική ασφάλιση μαθητών και συνοδών που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή. Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ΓΕΛ Καμένων Βούρλων αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 21/3 /2019.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από 5 μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου, δύο(2)συνοδούς καθηγητές, έναν(1) εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και ένα(1) μαθητή.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Κατσαούνος Θεμιστοκλής

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.