Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 2ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μα-θητών/τριών Γ΄ Γυμνασίου στο Πήλιο-Λάρισα -Παλαιό Παντελεήμονα

Το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών/τριών Γ΄ Γυμνασίου στο Πήλiο-Λάρισα -Παλαιό Παντελεήμονα
Συγκεκριμένα:
 Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από Κυριακή 05/05/2019 έως Δευτέρα 06/05/2019.
 Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι τριάντα οκτώ (38) μαθητές και μαθήτριες, και τέσ-σερις (04) συνοδοί καθηγητές/τριες.
 Διαμονή στην Λάρισα σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων, με πρωινό. Τα δωμάτια των συνοδών καθηγητών θα είναι μονόκλινα ενώ των μαθητών θα είναι δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα.
 Το πρόγραμμα της εκδρομής θα περιλαμβάνει:

1η Ημέρα: Κυριακή 05/05/2019:

• 08:00: Αναχώρηση των μαθητών/τριών από το χώρο του σχολείου.
• 11:00: Άφιξη στις Μηλιές Πηλίου.
• 12:00: Επιβίβαση στο Τρενάκι του Πηλίου. Πραγματοποίηση της ιστορικής διαδρομής Μηλιές-Άνω Λεχώνια.
• 13:14: Άφιξη στα Άνω Λεχώνια. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Βόλο. Γεύμα. Περιή-γηση στην πόλη.
• 17:30: Αναχώρηση για Λάρισα. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην πόλη. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Δευτέρα 06/05/2019
• 8:30: Αναχώρηση από Λάρισα για Παλαιό Παντελεήμονα.
• 9:30: Άφιξη στον Παλαιό Παντελεήμονα.
• 10:00-14:00: Πραγματοποίηση του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Π. Παντελεήμονας – Π. Πόροι, του Κ.Π.Ε Ανατολικού Ολύμπου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορική διαδρομή από Παλαιό Πα-ντελεήμονα στους Παλαιούς Πόρους μήκους περίπου 6Km, με παρατήρηση χλωρίδας-πανίδας και πε-ριβαλλοντικά παιγνίδια.
• 13:30 Αναχώρηση οδικώς από παλαιούς Πόρους για Παλαιό Παντελεήμονα
• 14:00 -17:30: Περιήγηση στα καλντερίμια του Παλαιού Παντελεήμονα. Γεύμα.
• 17:30: Αναχώρηση για Λαμία.
• 20:00: Άφιξη στη Λαμία. Αποβίβαση των μαθητών/τριών στο χώρο του σχολείου.

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:
 Μεταφορά των μαθητών/τριών και καθηγητών/τριών με ένα σύγχρονο, ασφαλές και πολυτε-λές λεωφορείο (όχι διώροφο).
 Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή/τριας ή συ-νοδού καθηγητή/τριας.
 Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμ-βολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με ποσό που θα καθορίσει το σχολείο).
 Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμε-νες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές κ.λ.π.)
 Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι το όχημα που θα χρησιμοποιηθεί στην εκδρομή έχει περάσει επιτυχώς από τους ελέγχους του ΚΤΕΟ στις προκαθορισμένες ημε-ρομηνίες, διαθέτει δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας και ότι θα είναι καθαρό την ημέρα της εκδρομής.
 Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται να αναγράφεται τόσο το συνολικό κόστος (με ΦΠΑ) της επίσκεψης, όσο και το κόστος ανά μαθητή/τρια.
 Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής, το λεωφορείο θα είναι στη διάθεσή μας για να μεταφέ-ρει τους μαθητές/τριες από το ξενοδοχείο στους χώρους επισκέψεων, εστίασης και ψυχαγω-γίας καθώς και για την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο.
Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Επί πλέον, στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας (Κ. Παλαμά & Παρδάλη 6 – 351 31 Λαμία) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι την Δευτέρα 15/04/2019 και ώρα 12:30 μ.μ στο γραφείο της Δ/ντριας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας.
(ώρες λειτουργίας σχολείου 08:00 – 13:45).

Η Διευθύντρια

Ηλιοπούλου Βασιλική

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.