«Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ Επίσκεψη Μαθητών του ΓΕΛ Αμφίκλειας στους ΔΕΛΦΟΥΣ-ΑΡΑΧΟΒΑ»

Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία, για τη διοργάνωση ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ( Επιστροφή στις 16:00) επίσκεψης των μαθητών του σχολείου μας με τόπο προορισμού Δελφούς-Αράχοβα, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019. Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών/μαθητριών: πενηντα (50). Αριθμός συνοδών καθηγητών: τέσσερις(04).

Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει:
1. Μετακίνηση με ένα λεωφορείο μέχρι 54-56 θέσεων (αναχώρηση 7:45 π.μ. από τον χώρο του σχολείου την ΔΕΥΤΕΡΑ 2/12/2019 και επιστροφή στις 16:00). Το λεωφορείο πρέπει να διαθέτει όλα τα έγγραφα καταλληλότητας, επαγγελματική άδεια οδήγησης, έγγραφα οδηγού, κ.λ.π.
2. Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης (υποχρεωτική) και Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη).
3. Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής εκδρομής (με ΦΠΑ), αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή/μαθήτρια. Αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο. Οι προσφορές να κατατεθούν στο Γραφείο της Διευθύντριας του ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Δ/νση: ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΛΟΚΡΙΔΟΣ, 350 02 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ- τηλέφωνο επικοινωνίας 2234022230) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 (ώρα: 12η μεσημβρινή) σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στους ΔΕΛΦΟΥΣ-ΑΡΑΧΟΒΑ». Δεν γίνονται δεκτές προσφορές με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( αν δεν είναι κλειδωμένες) σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 190919/Δ2/25/11/2014 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ Στο φάκελο των προσφορών θα επισυνάπτεται απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση του υπευθύνου του ταξιδιωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και στοιχεία των ασφαλειών. Τα απαραίτητα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι σε πρωτότυπη μορφή και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 190919/Δ2/25-11-2014 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ).

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΡΗΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.