Πρόσκληση υποβολής προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία για 7ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών του σχολείου μας στο εξωτερικό (CERN)

Το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εκδρομής.
Προορισμός : CERN

Διάρκεια : 7 ημέρες

Μεταφορικό μέσο : λεωφορείο (Λαμία – Ηγουμενίτσα), πλοίο (Ηγουμενίτσα – Βενετία), λεωφορείο μέχρι το CERN και επιστροφή Ancona, πλοίο (Ancona- Ηγουμενίτσα) και λεωφορείο (Ηγουμενίτσα – Λαμία).
Ημερομηνία αναχώρησης: 10 Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία επιστροφής: 16 Φεβρουαρίου 2020

Αριθμός μαθητών : 47
Αριθμός συνοδών : 4 (σε μονόκλινα δωμάτια)
Κατάλυμα: Ξενοδοχείο τριών ή τεσσάρων αστέρων, με πρωινό κι ένα γεύμα,  τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές για τους μαθητές και δίκλινες καμπίνες για τους καθηγητές. Να αναφέρονται τα ονόματά τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 1ηΗμέρα: Αναχώρηση από το 5ο ΓΕΛ Λαμίας.  Άφιξη το πρωί στην Ηγουμενίτσα 10-02-20,  επιβίβαση  στο πλοίο με προορισμό την Βενετία (διανυκτέρευση εν πλω).

   2ηΗμέρα 11-02-20:  Άφιξη το πρωί στην Βενετία περιήγηση ξενάγηση. Αναχώρηση για  Γενεύη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο το βράδυ.

   3ηΗμέρα 12-02-20: Πρωινό Αναχώρηση για Cern. Άφιξη και εκπαίδευση των μαθητών (κατάβαση στον επιταχυντή atlas). Eπιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ.

   4ηΗμέρα 13-02-20:  Πρωινό αναχώρηση για Γενεύη περιήγηση στην πόλη με τα πολλά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα, έδρα περισσότερων από 200 διεθνών οργανισμών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο βράδυ.

   5ηΗμέρα 14-02-20: Πρωινό, αναχώρηση. Επίσκεψη στο Annecy και στο Chamonix. Το απόγευμα αναχωρούμε μέσω του τούνελ Montblanc για  Reggioemilia (Italy). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6ηΗμέρα15-02-20: Πρωινό, αναχώρηση για Ancona. Επίσκεψη στο ανεξάρτητο κράτος  Sanmarino   Italy ενναλακτικά  ή MuseoFerrari Maranello Italy γεύμα επιβίβαση στο πλοίο (διανυκτέρευση εν πλώ).

7ηΗμέρα 16-02-20: Άφιξη στην Ηγουμενίτσα το πρωί, αναχώρηση για Λαμία.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται:
1) Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
2) Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας για κάθε εκδρομέα.
3) Φ.Π.Α.
4) Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
5) Προσφορά συνολικού κόστους της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν στο 5ο ΓΕΛ Λαμίας, στην οδό Θράκης,  αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς, το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου  2019 και ώρα 13:00, σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 3α, αρ.1 της υπ’ αριθμ. 15408/2012 (Β΄ 2991) κοινής Υπουργικής Απόφασης: «όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται η άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου ή το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993, νοείται στο εξής η βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».

Λαμία 10-12-2019

Ο Διευθυντής

Σπαλιώρας Κωνσταντίνος

Δρ Θεολογίας

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.