Πολυήμερη εκδρομή ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας στη Βουλγαρία

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ
Δ/ΝΣΗ : Κάτω Τιθορέα
35015, Κάτω Τιθόρεα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Κοτρώτσος Αθάνασιος
ΤΗΛ.: 22340 49738
FAX : 22340 48671
Το Γενικό Λύκειο Κάτω Τιθορέας δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση της 6-ήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στη Σόφια- Μπάνσκο (Βουλγαρία) από 15-02-2020 έως 25-02-2020.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Όπως προτείνεται από το πρακτορείο και για τις 3 πόλεις. Να περιλαμβάνει επισκέψεις σε μουσεία, αξιοθέατα, πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία και εμπορικά κέντρα.
Σόφια (3 διανυκτερεύσεις) – Μπάνσκο (2 διανυκτερεύσεις), αυθημερόν εκδρομή στην Φιλιππούπολη
Μεταφορικό μέσο : Ένα Λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, Δελτίο καταλληλότητας, ζώνες Ασφαλείας,κλπ)
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν : 9
Αριθμός συνοδών καθηγητών : 2
1. Στη διαμονή να συμπεριλαμβάνεται πρωινό και δείπνο  (ημιδιατροφή).
2. Ξενοδοχείο 3 αστέρων τουλάχιστον, για 3 διανυκτερεύσεις στη Σόφια και 2 στο Μπάνσκο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους εκπαιδευτικούς.
3. Εξασφάλιση μεταφοράς στις βραδινές εξόδους.
4. Ελληνόφωνος ξεναγός
Στην προσφορά να αναφέρεται η συνολική τιμή της εκδρομής καθώς και η τιμή ανά μαθητή.
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης του διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γενικό Λύκειο Κάτω Τιθορέας ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 09-01-2020 στις 12.00 μ.μ
Με κάθε προσφορά θα πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από το Δ/ντή του σχολείου, 2 συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκπρόσωπο του 15/μελούς συμβουλίου των μαθητών την Πέμπτη 09-01-2020 στις 13.00 μ.μ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.