ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία για 4ήμερη εκδρομή μαθητών της Β’ Τάξης ΓΕΛ Καμένων Βούρλων

Το ΓΕΛ Καμένων Βούρλων δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση 4ήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη.

Προορισμός : Θεσσαλονίκη
Διάρκεια : 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο : λεωφορείο
Ημερομηνία : 3/4/2020 μέχρι 6/4/2020
Αριθμός μαθητών : 38
Αριθμός καθηγητών : 3

Η προσφορά θα περιλαμβάνει:
Μετακίνηση με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα και αντίστροφα.
Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης (υποχρεωτική)
Πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη)

Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής εκδρομής (με ΦΠΑ) αλλά και το κόστος ανά μαθητή/τρια.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν, είτε σε κλειστό φάκελο στο ΓΕΛ Καμένων Βούρλων αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς, είτε με email (με κωδικό αρχείου) το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 24/1/2020 και ώρα 11:00 π.μ.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από 5 μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου, δύο(2)συνοδούς καθηγητές, έναν(1) εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και ένα(1) μαθητή.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Κατσαούνος Θεμιστοκλής

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.