ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠ/ΣΗΣ   ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/ΝΣΗ  Δ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                            Λιβανάτες, 19/2/2020

       ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

                                                                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ταχ. Δ/νση : ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ

Ταχ. Κωδ.  :  35007

FAX : 2330 89392

ΤΗΛ : 22330 32392

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

 

mail: mail@lyk-livan.fth.sch.gr   

 

 

 

ΘΕΜΑ: « 3η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ        ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Της ΕΥΡΩΠΗΣ»

 

 

Το  Γενικό Λύκειο Λιβανατών  θα πραγματοποιήσει  εκπαιδευτική εκδρομή   .Για το σκοπό αυτό ζητούνται από τα ενδιαφερόμενα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία έγγραφες-κλειστές προσφορές ή με email ( Nα απαιτείται κωδικός για το άνοιγμα) , οι οποίες θα πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΓΑΛΛΙΑ (ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ)

 

  1. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-03-2020 (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ) έως    ΔΕΥΤΕΡΑ  23-03-2020 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)

 

  1. Συμμετέχοντες: μαθητές (11) και συνοδοί καθηγητές (2).

 

  1. Η μετάβαση από τις Λιβανάτες στο Αεροδρόμιο (ΕΛ.Βενιζέλος) και από το Αεροδρόμιο(Ελ.Βενιζέλος) στις Λιβανάτες θα γίνει οδικώς με λεωφορείο άνω των 30 θέσεων.

 

  1. Η μετάβαση καθώς και η επιστροφή θα γίνει  αεροπορικώς   ΖΥΡΙΧΗ , ( αεροπορικές εταιρείες Aegean ή swissair κατά προτίμηση με πτήση αναχώρησης νωρίς πρωϊνή και πτήση επιστροφής αργά βραδινή,  ενώ στον τελικό προορισμό που είναι το Στρασβούργο θα γίνει οδικώς σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής που επισυνάπτεται .

 

 

  1. Όλες οι μετακινήσεις-εκδρομές να γίνουν με ασφαλή κλιματιζόμενο λεωφορείο άνω των 30 θέσεων το οποίο θα  διαθέτει  όλα τα νόμιμα έγγραφα καταλληλότητας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία και θα είναι στη διάθεση της αποστολής για κάθε μετακίνηση ή ημερήσια εκδρομή που θα αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και για κάθε έξοδο κατά τις βραδυνές ώρες που θα αναφέρεται στο πρόγραμμα με λεπτομέρεια.

 

  1. Να γίνουν τρεις  (3)  διανυκτερεύσεις στην πόλη του προορισμού ( ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ) σε κεντρικό  ξενοδοχείο 4* σε τρίκλινα  κατά βάση ή τετράκλινα  δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές.

 

  1. Διατροφή μαθητών: Να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε πρωινό και δείπνο (ημιδιατροφή) αρίστης ποιότητας σε μπουφέ με ποικιλία φαγητών και όχι a la carte

 

 

  1. Να πραγματοποιηθεί μια ημερήσια εκδρομή στην πόλη ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ της Γερμανίας όπως επισυνάπτεται στο πρόγραμμα της εκδρομής.

 

  1. Θα πραγματοποιηθούν 2 βραδυνές έξοδοι στην πόλη ( Στρασβούργο) .

 

 

  1. Έμπειρος αρχηγος-συνοδός του πρακτορείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Δυνατότητα έυρεσης πιστοποιημενου τοπικού ξεναγού για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα μουσεία

 

  1. Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης διοργανωτή και προσωπικού ατυχήματος

ασθένειας.

 

  1. Την κάλυψη του κόστους των (2) συνοδών καθηγητών δωρεάν .

 

  1. Το ταξιδιωτικό γραφείο να διαθέτει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και ειδικό σήμα     λειτουργίας σε ισχύ.

 

  1. Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δε θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις ορισθείσες ημερομηνίες, λόγω ανωτέρας βίας και απρόβλεπτων συνθηκών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Α)    Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται το Συνολικό κόστος και το  κόστος ανά μαθητή, συμπεριλαμβανομένων όλων των λοιπών χρεώσεων που μπορεί να προκύψουν π.χ  να συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι(ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΤΛ) δηλαδή τελική τιμή.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη διεύθυνση του σχολείου (ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ,  στη διεύθυνση ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ ,Τα.Κ 35007, Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ)  έγγραφες σφραγισμένες προσφορές μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ  26-02-2020 και ώρα 11:30 π.μ. ή με email που να απαιτείται κωδικός ,οπότε και θα ανοιχθούν  παρουσία επιτροπής που θα οριστεί με πρακτικό.

 

Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 33120/ΓΔ4/ΦΕΚ Β΄681/06.03.17 και τη σχετική νομοθεσία. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ  στον φάκελο της προσφοράς  να  περιέχεται  και το ειδικό σήμα καταλληλότητας – λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου.

 

Η παραπάνω μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί από κοινού με την μετακίνηση του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ στον ίδιο προορισμό κ με το ίδιο πρόγραμμα εκδρομής.

Για αυτό παρακαλούμε να λάβετε υπόψην σας κ την αντίστοιχη Ανάρτηση του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ.

 

 

                                                                                   Η    Διευθύντρια  

 

                                                                                       Πέτρου Ευαγγελία

 

 

 

 

 

Επισύναψη  ε νδεικτικού προγράμματος εκδρομής

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΌ Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα ( ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020): ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ- ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ -ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 

Συγκέντρωση στο σχολείο,  μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και πτήση για τη Ζυρίχη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τους καταρράκτες Ρήνου, που βρίσκονται στην πόλη Σάφχάουζεν στα σύνορα Ελβετίας – Γερμανίας . Μεσημεριανό γεύμα ενδιάμεσα της διαδρομής.Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο με προγραμματισμένο ραντεβού. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Στρασβούργο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Βραδινό γεύμα και  Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα ( ΣΑΒΒΑΤΟ  21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020): ΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ (Ribeauville – Riquewihr) – ΚΟΛΜΑΡ -ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τα χωριά της Αλσατίας όπως το Βernai – Ribeauville – Riquewihr – Kaysersberg – Eguisheim και το Κολμάρ. Επίσκεψη στη Βασιλεία. Μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινό Γεύμα . Βραδινή έξοδος στην πόλη του Στρασβούργου .Διανυκτέρευση.

3ημέρα ( ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020): ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ


Πρωινό στο ξενοδοχείο . Ημερήσια εκδρομή  στο Μπάντεν-Μπάντεν  και  Χαϊδελβέργη.  Μεσημεριανό γεύμα. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Βραδινό γεύμα και νυχτερινή έξοδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .  Διανυκτέρευση.

4η μέρα ( ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020): ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ-ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά και περιήγηση  στο ιστορικό κέντρο της πόλης.. Μεσημεριανό γεύμα .Επίσκεψη στο Συμβούλιο της Ευρώπης με προγραμματισμένο ραντεβού. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και πτήση επιστροφής. Επιστροφή στις Λιβανάτες .

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.