«Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία, για εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου στο Ηράκλειο της Κρήτης, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Κρήτη μου, όμορφο νησί».

Το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Γ΄ του Γυμνασίου Αγίου Κων/νου στο Ηράκλειο της Κρήτης στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Κρήτη μου, όμορφο νησί»
(κόστος ανά μαθητή και κόστος συνολικό).
•Προορισμός: Ηράκλειο Κρήτης
•Διάρκεια: Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο (κατηγορίας 5 αστέρων) και δύο στο καράβι
•Ημερομηνία αναχώρησης: το απόγευμα του Σαββάτου 04/04/2020 από Άγιο Κων/νο (από το χώρο του Σχολείου)
•Ημερομηνία επιστροφής: το πρωί στις 08/04/2020
•Μεταφορικό μέσον: Ένα λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ) το οποίο θα μας παραλάβει από το Σχολείο θα μας ακολουθήσει στην Κρήτη και θα μας επιστρέψει στο Σχολείο.
•Μετακινήσεις : Τη δεύτερη ημέρα επίσκεψη στα Χανιά και το Ρέθυμνο και στη Μονή Αρκαδίου.
Την τρίτη ημέρα επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού και στο ενυδρείο «Θαλασσόκοσμος».
•Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 20 (11 αγόρια – 09 κορίτσια)
•Αριθμός συνοδών καθηγητών: 3
•Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης & Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 05–03-2020 στις 11:00 π.μ.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από επταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, δύο εκπροσώπους του Συλλόγου των γονέων-κηδεμόνων και δύο εκπροσώπους του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών. Πέρα από το κόστος θα αξιολογηθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε προσφοράς.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Πετρής Λάμπρος
Φιλόλογος

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.