Επίσκεψη του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας στη Βουλή των Ελλήνων

Το Γυμνάσιο Κάτω Τιθορέας δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά ) γραφεία για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης όλων των τάξεων του σχολείου στην Αθήνα(Βουλή) στα πλαίσια των επισκέψεων στη Βουλή.

Προορισμός:   Αθήνα
Διάρκεια: Μια (1) ημέρα
Ημερομηνία αναχώρησης: 14/11/2013
Ημερομηνία επιστροφής: 14/11/2013
Μεταφορικό μέσον: Δύο λεωφορεία ή ένα διόροφο  (με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
Μετακινήσεις : Αθήνα
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 80 περίπου
Αριθμός συνοδών καθηγητών: 4
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης & Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν με κλειστό φάκελο στη Διευθύντρια του Γυμνασίου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Τρίτη 08–10-2013 στις 13:00 .
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τη Διευθύντρια του σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

Η Διευθύντρια

Μπεσίρη Χρυσούλα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2234049426

Δημοσιεύθηκε στην Προκηρύξεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.