Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προγραμματιζόμενη διδακτική επίσκεψη της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Στυλίδας στο Αστεροσχολείο Υπάτης.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Στυλίδας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση διδακτικής επίσκεψης των μαθητών της Γ΄ τάξης του σχολείου στο Αστεροσχολείο Υπάτης με τα εξής χαρακτηριστικά:

o Προορισμός: Αστεροσχολείο Υπάτης
o Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: τριάντα εννέα (39)
o Αριθμός συνοδών καθηγητών: τρείς (3)
o Διάρκεια :8 :30 π.μ – 13:30 μ.μ
o Ημερομηνία αναχώρησης: 14/03/2014
o Ημερομηνία επιστροφής: 14/03/2014
o Μεταφορικό μέσον: Ένα λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ). Θα προτιμηθεί η προσφορά με την οικονομικότερη συνολική τιμή
Πρόγραμμα: Στυλίδα (08:30) – Υπάτη – Λουτρά Υπάτης – Στυλίδα (13:30)
Ζητείται α) προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής και το κόστος ανά μαθητή περιλαμβανομένων όλων μετακινήσεων (με Φ.Π.Α.), β) Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης σε ισχύ και γ) ασφαλιστική «ταξιδιωτική κάλυψη» για κάθε εκδρομέα (ή πρόσθετη ασφάλιση ).

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γραφείο της Διευθύντριας ταχ. Δ/νση: Άρη Βελουχιώτη , Τ.Κ. 35300, Στυλίδα) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 (ώρες λειτουργίας του Σχολείου: 08.00π.μ. – 01.30μ.μ.).
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό – τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει τη Τετάρτη 12-03-2014 και ώρα 12:30.
Η Διευθύντρια
ΝΤΟΝΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δημοσιεύθηκε στην Προκηρύξεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.