εκδηλωση ενδιαφέροντος για πολυήμερη εκδρομή των τελειοφοίτων του Γελ Λιβανατών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΕΡΕΥΝΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/ΝΣΗ Δ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Λιβανάτες, 20-10-2015
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Ταχ. Δ/νση : ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ
Ταχ. Κωδ. : 35007
FAX : 2330 89392
ΤΗΛ : 22330 32392
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
mail: mail@lyk-livan.fth.sch.gr

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ »

Το Γενικό Λύκειο Λιβανατών θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική εκδρομή των τελειοφοίτων του σχολικού έτους 2015-16 στις .Για το σκοπό αυτό ζητούνται από τα ενδιαφερόμενα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία έγγραφες-κλειστές προσφορές, οι οποίες θα πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ή   ΠΡΑΓΑ

1. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 04-12-2015 έως Τρίτη 8-12-2015
2. Συμμετέχοντες: μαθητές (13) και συνοδοί καθηγητές (2).
3. Η μετάβαση από τις Λιβανάτες στο Αεροδρόμιο (ΕΛ.Βενιζέλος) και από το Αεροδρόμιο(Ελ.Βενιζέλος) στις Λιβανάτες θα γίνει οδικώς με λεωφορείο ενώ η μετάβαση στον τελικό προορισμό (Βρυξέλλες) καθώς και η επιστροφή θα γίνει άπευθείας αεροπορικώς, ( αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες-κατά προτίμηση Aegean).Η πτήση προς τον προορισμό θα είναι πρωϊνή ενώ η πτήση της επιστροφής μεσημέρι.
4. Να γίνουν τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην πόλη του προορισμού σε ξενοδοχείο 4* ή 3*σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε πρωινό και ημιδιατροφή αρίστης ποιότητας
5. Η προσφορά να περιέχει ενδεικτικό καθημερινό πρόγραμμα για τον προορισμό.Να πραγματοποιηθεί μια ημερήσια εκδρομή ανάλογα την πόλη προορισμού( π.χ Βιέννη αν ο προορισμός είναι η Βουδαπέστη)
6. Όλες οι μετακινήσεις-εκδρομές να γίνουν με ασφαλή mini bus , το οποίο θα διαθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα καταλληλότητας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία και θα είναι στη διάθεση της αποστολής για κάθε μετακίνηση που θα αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και για κάθε έξοδο κατά τις βραδυνές ώρες.
7. Συνοδός του πρακτορείου και πιστοποιημένος ξεναγός καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
8. Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης διοργανωτή και προσωπικού ατυχήματος
ασθένειας.
9. Την κάλυψη του κόστους των (2) συνοδών καθηγητών με (2) δωρεάν συμμετοχές για αυτούς.
10. Το ταξιδιωτικό γραφείο να διαθέτει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και ειδικό σήμα λειτουργίας σε ισχύ.
11. Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δε θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις ορισθείσες ημερομηνίες, λόγω ανωτέρας βίας και απρόβλεπτων συνθηκών.
12. Tην παρακράτηση σε ποσοστό 10% του συνολικού ποσού ως εγγύηση της ομαλής και απρόσκοπτης εκτέλεσης της εκδρομής, το οποίο θα αποδοθεί αμέσως μετά το τέλος της εκδρομής, εφ’ όσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Α) Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται το συνολικό κόστος της εκδρομής, καθώς και το κόστος ανά μαθητή, συμπεριλαμβανομένων όλων των λοιπών χρεώσεων που μπορεί να προκύψουν.

Β) Ζητείται επίσης εναλλακτική προσφορά με όλα τα παραπάνω χωρίς να περιλαμβάνει την οδική μετακίνηση της αποστολής από τις Λιβανάτες προς το Αεροδρόμιο (Ελ. Βενιζέλος) και από το Αεροδρόμιο (Ελ. Βενιζέλος) προς τις Λιβανάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη διεύθυνση του σχολείου (ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ,ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ ,Τα.Κ 35007) έγγραφες σφραγισμένες προσφορές μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 26-10-2015 και ώρα 12:00μ.μ. οπότε και θα ανοιχθούν στο γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Λιβανατών παρουσία επιτροπής που θα οριστεί με πρακτικό.
Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/02-12-2011) και τη σχετική νομοθεσία. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ στον φάκελο της προσφοράς να περιέχεται και το ειδικό σήμα καταλληλότητας – λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου.

Η Διευθύντρια
ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.