Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στην Αθήνα

Το 2ο Γενικό Λύκειο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση μονοήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών της Γ’ Λυκείου στην Αθήνα
Συγκεκριμένα:
 Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016.
 Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι εικοσιτρείς μαθητές και μαθήτριες, ένας (1) αρχη-γός και ένας (01) συνοδός καθηγητής.
Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επίσκεψης θα περιλαμβάνει:
 Αναχώρηση από το 2ο Γενικό Λύκειο Λαμίας στις 6:00.
 Στάση στο «90».
 Άφιξη στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Σωρανού Εφεσίου 4 (όρια Παπάγου και Χολαργού), πίσω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» στις 09:00.
 Παρακολούθηση του προγράμματος που εκπονεί το Ίδρυμα για μαθητές από 9:00 έως 14:00.
 Αναχώρηση από το ΙΙΒΕΑΑ στις 14:15.
 Γεύμα στο Αμαρούσιο Αττικής από 15:00 έως 16:30.
 Αναχώρηση από το Αμαρούσιο Αττικής για Λαμία στις 16:45.
 Στάση στο «90».
 Άφιξη και αποβίβαση στο 2ο Γενικό Λύκειο Λαμίας στις 20:00.
Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:
 Μεταφορά των μαθητών με ένα (1) σύγχρονο, ασφαλές και πολυτελές λεωφορείο.
 Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.
 Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμ-βολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με ποσό που θα καθορίσει το σχολείο).
 Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμε-νες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές κ.λ.π.)
 Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι τα οχήματα που θα χρησιμοποιη-θούν στην εκδρομή έχουν περάσει επιτυχώς από τους ελέγχους του ΚΤΕΟ στις προκαθορισμέ-νες ημερομηνίες, διαθέτουν δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας και ότι θα είναι καθαρά την ημέρα της εκδρομής.
 Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται να αναγράφεται τόσο το συνολικό κόστος (με ΦΠΑ) της επίσκεψης, όσο και το κόστος ανά μαθητή.
Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Επί πλέον, στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 2ο Γενικό Λύκειο Λαμίας (Παπαβασιλείου 2 – 351 33 Λαμία) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι τη Δευτέρα 15/02/2016 και ώρα 12:30 μ.μ στο γραφείο της Δ/ντριας του 2ου ΓΕΛ Λαμίας.(ώρες λειτουργίας σχολείου 08:00 – 13:45).
Η Διευθύντρια
Ηλιοπούλου Βασιλική

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.