ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ……ΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ………… ΣΤΙΣ ………………. ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Η Δ/ντρια του 6ου Γυμνασίου Λαμίας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά πρακτορεία, για τη διοργάνωση τετραήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών του Σχολείου με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Η εκπαιδευτική επίσκεψη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις ……………………….Απριλίου 2013, (ημέρα Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) στην  Κέρκυρα
Αριθμός μαθητών/τριών : 45 (περίπου)
Αριθμός συνοδών: 4
Οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων θα πρέπει: 1)Να εξασφαλίζουν ασφαλιστική “ταξιδιωτική κάλυψη” για κάθε εκδρομέα και ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης. 2)Να αναγράφουν το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής επίσκεψης (με ΦΠΑ)
Οι προσφορές να κατατεθούν στο Γραφείο της Δ/ντριας του 6ου Γυμνασίου Λαμίας (Υψηλάντη και Τσιριμώκου 2) από ………….. Μαρτίου 2013 έως και την ………………. Μαρτίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ. σε κλειστό φάκελο, στον οποίο θα επισυνάπτεται και Υπεύθυνη Δήλωση του/της Υπευθύνου του ταξιδωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει (και είναι σε ισχύ) το ειδικό σήμα λειτουργίας.
Πρόγραμμα εκδρομής …………………..Απριλίου 2013:
Αναχώρηση από Λαμία – Άφιξη …………………
Πρόγραμμα εκδρομής ………………… Απριλίου 2013:
Πραγματοποίηση προγράμματος Αγ. Υγείας / Ξενάγηση πόλης
Πρόγραμμα εκδρομής ………………. Απριλίου 2013:

Γύρος του νησιού

Πρόγραμμα εκδρομής Κυριακή 21 Απριλίου 2013:
Αναχώρηση από ………………. – Επιστροφή στη Λαμία

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Κουτσονίκα Ανδρονίκη

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.