ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
Δ/νση: Γρεβενών &Μπελογιάννη Λαμία 35132
Πληροφορίες: Σαϊτη Ευθυμία
Τηλ: 2231021472
Fax: 2231021743

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών του σχολείου στα Τρίκαλα.
Προορισμός: Τρίκαλα : Κέντρο Ιστορίας και πολιτισμού Κλιάφα – Μύλος των Ξωτικών.
Διάρκεια: Μία (1) ημέρα
Ημερομηνία αναχώρησης: 15/12/2016 ώρα 08.00 πρωινή
Ημερομηνία επιστροφής: 15/12/2016 ώρα 17.00 απογευματινή.
Μεταφορικό μέσον: Λεωφορεία (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
Μετακίνηση : Από Λαμία προς Τρίκαλα και το αντίστροφο.
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 33
Αριθμός συνοδών καθηγητών: 12
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης του διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λαμίας, στο γραφείο της Δ/ντριας, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 7–12-2016 στις 12:00 μεσημβρινή.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από τη Διευθύντρια του Σχολείου,  2 συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

ΣΑΪΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

 

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.