Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της πολιτιστικής ομάδας του ΕΠΑΛ Αταλάντης στα Ιωάννινα.

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της πολιτιστικής ομάδας του ΕΠΑΛ Αταλάντης στα Ιωάννινα, με τα εξής χαρακτηριστικά:

• Προορισμός: Ιωάννινα
• Διαδρομή:
o Παρασκευή 13/1/2017: Αταλάντη – Ιωάννινα
o Σάββατο 14/1/2017: Ιωάννινα
o Κυριακή 15/1/2017: Ιωάννινα
o Δευτέρα 16/1/2017: Ιωάννινα – Αταλάντη

• Διάρκεια: τέσσερεις (04) ημέρες

• Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: έντεκα (11)
• Αριθμός συνοδών καθηγητών: δύο (02)
• Ημερομηνία αναχώρησης: 13/01/2017, ώρα: 07:15
• Ημερομηνία επιστροφής: 16/01/2017, ώρα: 21:30
• Μεταφορικό μέσον: Ένα (01) λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
• Διανυκτερεύσεις: τρείς (03) στα Ιωάννινα
o Κατηγορία καταλυμάτων: Ξενοδοχείο με πρωινό, εντός των Ιωαννίνων 3 αστέρων και άνω.
• Είδος δωματίων(4 δίκλινα και 1τρίκλινο). Μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές
Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει:
• Υποχρεωτική Ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
• Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη).
• Υπεύθυνη δήλωση του πρακτορείου ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
• Να ληφθεί υπόψη η απόφαση 129287/Γ2/10-11-2011/ΥΠΑΙΘ(ΦΕΚ 2769/2011 Τβ΄)

Πρόγραμμα μετακινήσεων:

Παρασκευή 13/1/2017: Αταλάντη – Ιωάννινα.
Ώρα αναχώρησης 07:15. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΛΑΜΙΑ-ΔΟΜΟΚΟΣ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Ενδιάμεση στάση στα Τρίκαλα για 30 λεπτά. Φτάνοντας στα Ιωάννινα πρώτη επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο ΔΩΔΩΝΗΣ. Και μετά άφιξη στο ξενοδοχείο.

Σάββατο 14/1/2017: Ιωάννινα (Μουσείο Βρέλλη και Σπήλαιο Περάματος).
Αναχώρηση για επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Στη συνέχεια, αναχώρηση για επίσκεψη στο σπήλαιο του Περάματος που βρίσκεται σε απόσταση 2χλμ. από τα Γιάννενα.
Κυριακή 15/1/2017: Ιωάννινα (κέντρο).
Επίσκεψη στο νησάκι της λίμνης Παμβωτίδας γνωστή και ως Λίμνη της Κυρα-Φροσύνης. Ακολουθεί επίσκεψη στο Δημοτικό Μουσείο, και το Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας . Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο που βρίσκεται στο πάρκο Λιθαρίτσια, στο κέντρο των Ιωαννίνων.
Δευτέρα 16/1/2017: Ιωάννινα – Μέτσοβο – Αταλάντη.
Αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο. Ακολουθεί επίσκεψη στο ναό της Αγίας Παρασκευής καθώς και επίσκεψη στο Μουσείο Λαϊκής Ηπειρώτικης Τέχνης που στεγάζεται στο Αρχοντικό του Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Αργά το απόγευμα άφιξη στο χώρο του σχολείου. Ώρα άφιξης 21:30
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής (με Φ.Π.Α.) όσο και το κόστος ανά μαθητή / μαθήτρια.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Γραφείο του Δ/ντη του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης (Ταχ. Δ/νση: Στρ. Δουμπιώτη 6Α, Τ.Κ. 35200, Αταλάντη) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 15-12-2016 και ώρα 13:30. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό- τουριστικό γραφείο, απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει, από πενταμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τον Διευθυντή του σχολείου, δυο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.
Ο Δ/ντης
Τραγόπουλος Ι.

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.