ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

Το Γενικό Λύκειο Δομοκού δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία ή ξενοδοχειακές μονάδες, για τη διαμονή των μαθητών κατά την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄ τάξης του Λυκείου στην Θεσσαλονίκη .
Η διάρκεια εκδρομής είναι πέντε (5) Ημέρες – Τέσσερις (4) Διανυκτερεύσεις.

Ημερομηνία διεξαγωγής της εκδρομής: 16-2-2017 μέχρι και 20-2-2017
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 18
Αριθμός συνοδών καθηγητών:2

Κατηγορία καταλυμάτων: Ξενοδοχεία 4**** (κατ’ ελάχιστο) σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με πρωινό τα οποία θα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γενικό Λύκειο Δομοκού, στο γραφείο του Δ/ντή, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30–01-2017 στις 12:00 μεσημβρινή.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου, τον συνοδό καθηγητή, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

Η Διευθύντρια

Παπαχρήστου Στεργιανή

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.