Πρόσκληση για την υποβολή προσφορών από ταξιδιωτικά γραφεία για την εκδρομή μαθητών των Α΄και Β΄ τάξεων (ομάδες e-twinning) του ΓΕΛ Αταλάντης στην ΠΟΛΩΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Αταλάντη 09-02-2017
Δ/νση: Π. Μπακογιάννη 4-35200 Αταλάντη
Πληροφορίες: Πέτρου Πέτρος
Τηλ: 22330 23089
Fax: 22330 81001

Το Γενικό Λύκειο Αταλάντης δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την
πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών των Α΄και Β΄ τάξεων του Λυκείου (ομάδες e-twinning) στην Πολωνία. Ζητούνται δύο (2) προσφορές από κάθε τουριστικό γραφείο για κάθε μία από τις πιο κάτω περιπτώσεις:
1η περίπτωση
ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ-ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ( Από 28-3-2017 έως 3-4-2017 )
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ. Πτήση για Βαρσοβία. Περιήγηση στο βασιλικό ανάκτορο, στο παλάτι και την πλατεία του Κάστρου Plac Zamkowy, παλάτι Πολιτισμού και Επιστήμης, παλάτι Κρασίνσκι, Βασιλικοί Κήποι, το σπίτι της Μαρίας Κιουρί, κεντρική Πλατεία Αγοράς.
2η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ. Αναχώρηση από Βαρσοβία. Επίσκεψη στη «Μαύρη Μαντόνα». Άφιξη και διανυκτέρευση στην Κρακοβία.
3η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ: Περιήγηση στην πόλη, βασιλικό Κάστρο στο λόφο Βάβελ, Καθεδρικός Ναός, κεντρική πλατεία, εκκλησία Μαριάτσκι. Αναχώρηση για τα αλατωρυχεία Βιέλιτσκα, Επίσκεψη στο Άουσβιτς .Άφιξη και διανυκτέρευση στο Γκλίβιτσε.
4η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ Επίσκεψη στο σχολείο Zespół Szkolno – Przedszkolny w Żernicy. Διανυκτέρευση
5η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ περιήγηση- ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ διανυκτέρευση
6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ περιήγηση-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ περιήγηση- ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ
7Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ

2η περίπτωση
ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ (Από 29-3-2017 εως 3-4-2017 )
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ. Πτήση για Βαρσοβία. Περιήγηση στο βασιλικό ανάκτορο, στο παλάτι και την πλατεία του Κάστρου Plac Zamkowy, παλάτι Πολιτισμού και Επιστήμης, παλάτι Κρασίνσκι, Βασιλικοί Κήποι, το σπίτι της Μαρίας Κιουρί, κεντρική Πλατεία Αγοράς.
2η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ. Αναχώρηση από Βαρσοβία. Επίσκεψη στη «Μαύρη Μαντόνα». Άφιξη στο Γκλίβιτσε.
3η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ Επίσκεψη στο σχολείο Zespół Szkolno – Przedszkolny w Żernicy. Αναχώρηση για Κρακοβία
4η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ: Επίσκεψη στο Άουσβιτς. Αναχώρηση για τα αλατωρυχεία Βιέλιτσκα, περιήγηση και επιστροφή στην Κρακοβία.
5η ΗΜΕΡΑ: Περιήγηση στην πόλη, βασιλικό Κάστρο στο λόφο Βάβελ, Καθεδρικός Ναός, κεντρική πλατεία, εκκλησία Μαριάτσκι
6η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων φόρων αεροδρομίων και αποσκευών-πρωινή πτήση για Βαρσοβία, μεσημέρι από Κρακοβία) Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*(στη Σερβία) και 4* στις υπόλοιπες πόλεις, με πρωινό και ημιδιατροφή σε μπουφέ, Αρχηγός / Συνοδός ,Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης,
Δημοτικοί φόροι, είσοδοι σε μουσεία & πόλεις, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους. Στην περίπτωση της αεροπορικής-οδικής εκδρομής, το λεωφορείο να είναι του ελληνικού πρακτορείου και να περιμένει με τις αποσκευές τους μαθητές στη Βαρσοβία.
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 48
Αριθμός συνοδών καθηγητών:4
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης του διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γενικό Λύκειο Αταλάντης, στο γραφείο του Δ/ντή, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20–02-2017 στις 12:00 μεσημβρινή.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου, , 2 συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Πέτρου Πέτρος

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.