1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Θέμα : « Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 3 τριήμερη εκδρομή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ »

1o Γενικό Λύκειο Λαμίας
K. Παλαμά  6
35 131 Λαμία
Τηλ. 22310 36271,25136 fax: 22310 36381
e-mail:mail@1lyk-lamias.fth.sch.gr

Λαμία,14/2/2017

Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση  3-ήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών του 1ου Γ.Ε.Λ  Λαμίας στα Ιωάννινα.

Το 1ο Γενικό Λύκειο Λαμίας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Δευτέρας  ( Β’ ) τάξης του σχολείου, με τα εξής χαρακτηριστικά:
Προορισμός: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
• Διάρκεια: τρεις ( 03 ) ημέρες
• Αριθμός μαθητών / μαθητριών που συμμετέχουν: εκατό ( 100 )
• Αριθμός συνοδών καθηγητών: πέντε ( 5 )
• Ημερομηνία αναχώρησης: 30 / 03 / 2017
• Ημερομηνία επιστροφής: 01 / 04 / 2017
• Μεταφορικό μέσον: δύο ( 02 ) λεωφορεία
• Διανυκτερεύσεις: δύο ( 2 ) στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ
• Κατηγορία καταλύματος : Ξενοδοχείο 4**** ή  5*****  , εντός ή πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης
• Διαμονή σε δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και μονόκλινα για τους καθηγητές.

• Πρόγραμμα  εκδρομής

• ΠΕΜΠΤΗ 30 / 03 / 2017 : 07:30π.μ.: Αναχώρηση από Λαμία για Ιωάννινα , με ενδιάμεση στάση στο Μέτσοβο. Επίσκεψη στο Μουσείο Βρέλλη ,εγκατάσταση στο ξενοδοχείο , περιήγηση Κάστρο Ιωαννίνων.  Έξοδο περιήγηση στην πόλη.
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 / 03 / 2017: Επίσκεψη  στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – περιήγηση στην Λίμνη Ιωαννίνων , –, έξοδο περιήγηση στην πόλη.
• ΣΑΒΒΑΤΟ 01 / 04 / 2017: Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό χώρο του Μαντείου της Δωδώνης .Αναχώρηση – επιστροφή στη Λαμία με ενδιάμεση στάση  στα Τρίκαλα .
Η προσφορά θα περιλαμβάνει:
Μεταφορικό μέσον:δύο (02) λεωφορεία ( με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ. ) επιπλέον τα λεωφορεία θα είναι στην διάθεση των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται α) Κόστος μεταφοράς μαθητών με λεωφορείο με αναχώρηση από το 1ο Γενικό Λύκειο Λαμίας , συμπεριλαμβανόμενου και το κόστους των ημερήσιων διαδρομών με βάση το πρόγραμμα της εκδρομής.
β)Κόστος δωματίων για δύο διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο  τεσσάρων ή πέντε  αστέρων εντός ή πολύ κοντά στο κέντρο. Μέσα στο κόστος θα περιλαμβάνεται πρωινό. γ)Συνολικό κόστος και κόστος ανά μαθητή.
Στις προσφορές θα αναγράφεται η ονομασία του ξενοδοχείου και η επίσημη ιστοσελίδα του.
Μέσα στην παραπάνω προσφορά θα πρέπει να μας δοθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Θα επισυνάπτεται απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση του υπευθύνου του ταξιδιωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. Απαιτείται Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής  Ευθύνης τουδιοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς Πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής (καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης)η οποία θα αναγράφεται στην προσφορά εμφανώς.. Επίσης φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας του γραφείου σας, τα ασφαλιστήρια  συμβόλαια για την μεταφορά των μαθητών, η άδεια του λεωφορείου σε φωτοτυπία(Ελληνικές πινακίδες) και το σήμα λειτουργίας του γραφείου σας κλπ.. ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΗΣΑΠΟΦΑΣΗ 129287/Γ2/10-11-2011 Υ.Π.Ε.Θ.

Για την παραπάνω εκδρομή θα θέλαμε η προσφορά σας, να φτάσει στο σχολείο μας ταχυδρομικά μέσα σε κλειστό φάκελο, με σφραγίδα ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως μέχρι και την Πέμπτη 23/02/2017 και ώρα 13.30:
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς (οικονομικής και ποιοτικής) θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του σχολείου, τους δύο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΛΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΕ09

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.