ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΑ. Λ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (1ο ΕΠΑ.Λ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ)
Tαχ. Δ/νση: Εργ. Κατοικίες Μακρακώμης
Τ.Κ. – Πόλη: 35011 – Μακρακώμη
E-mail: mail@1epal-makrak.fth.sch.gr
Πληροφορίες: Ζέρβας Λεωνίδας
Τηλέφωνο: 2236022343, fax: 2236023875

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Μακρακώμης, προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από Ταξιδιωτικά Γραφεία, για τη διοργάνωση τριήμερης (3ης) εκδρομής μαθητών της Γ΄ τάξης. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 5-4-2017, ημέρα Τετάρτη, μέχρι και 7–4–2017, ημέρα Παρασκευή στο Ναύπλιο. Ο αριθμός των μαθητών θα είναι 11 και  οι συνοδοί καθηγητές 2 (δυο).

Οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων θα πρέπει να εξασφαλίζουν και να αναφέρουν:

  • Τουριστικό Λεωφορείο ολίγων θέσεων λόγω του μικρού αριθμού των μαθητών, με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, Δελτίο καταλληλότητας, Ζώνες ασφαλείας κλπ).
  • Ξενοδοχείο εντός της πόλης του Ναυπλίου κατηγορίας τουλάχιστον τριών (3) αστέρων με πρωινό, καθώς και το τι θα προσφέρει (Αναγραφή ονομασίας και επίσημης ιστοσελίδας).
  • Είδος δωματίων: δύο (2) δίκλινα (2) δωμάτια, ένα (1) τρίκλινο (3) δωμάτιο, ένα (1) τετράκλινο (4) δωμάτιο και δύο (2) μονόκλινα για τους συνοδούς.
  • Πρόσθετη προαιρετική Ασφάλιση (κάλυψη εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας) για κάθε εκδρομέα, που θα αναφέρεται και κατά άτομο.
  • Υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  • Συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή με Φ.Π.Α.

Τέλος, στον κλειστό φάκελο της προσφοράς, θα πρέπει να υπάρχει και υπεύθυνη δήλωση, όπου θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.
Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη  21–3–2017, και ώρα 12:00, οπότε θα γίνει και το άνοιγμα των προσφορών, στο Γραφείο του Διευθυντή του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Μακρακώμης (Εργ. Κατοικίες Μακρακώμης).

Το πρόγραμμα εκδρομής έχει ως εξής:

Ημέρα 1η  Τετάρτη (5/4/2017):  Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και αναχώρηση στις 8.00 π.μ. Ενδιάμεση στάση και άφιξη στο Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα και ελεύθερο απόγευμα για περιήγηση στην πόλη.

 

Ημέρα 2η: Πέμπτη (6/4/2017): Πρωινό και αναχώρηση για Μυκήνες (ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και επίσκεψη στο αρχαιολογικό Μουσείο). Επιστροφή στο Ναύπλιο και επίσκεψη στο Παλαμήδι, στο Αρχαιολογικό και Πολεμικό Μουσείο, και τέλος στο Βουλευτικό (το πρώτο ελληνικό Κοινοβούλιο). Γεύμα και ελεύθερο απόγευμα.

 

Ημέρα 3η Παρασκευή (7/4/2017): Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την Επίδαυρο (θέατρο, Μουσείο, Ασκληπιείο). Γεύμα και αναχώρηση από την Επίδαυρο για Μακρακώμη στις 16.00 μ.μ. Ενδιάμεση στάση και άφιξη στη Μακρακώμη περίπου στις 20.00.

Μακρακώμη   14–3–2017
Ο Διευθυντής

Λεωνίδας Ζέρβας

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.