Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διήμερη εκδρομή του Λυκείου Δομοκού στο Ναύπλιο

Το Λύκειο Δομοκού δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση διήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης της Α Λυκείου στο Ναύπλιο.
Προορισμός: Ναύπλιο, Επίδαυρος.
Διάρκεια: 2 ημέρες.
Μεταφορικό μέσο : Λεωφορείο
Ημερ. Αναχώρησης : Τρίτη 28/3/2017
Ημερ. Επιστροφής : Τετάρτη 29/3/2017
Αριθμός Μαθητών: 17, Συνοδοί: 2
Στις προσφορές που θα κατατεθούν θα πρέπει να περιλαμβάνεται:
• Τουριστικό Λεωφορείο, με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, Δελτίο καταλληλότητας, Ζώνες ασφαλείας κλπ) για τη μετακίνηση από και προς το Δομοκό καθώς και για μία επίσκεψη στο αρχαιολογικό χώρο Επιδαύρου.
• Ξενοδοχείο εντός της πόλης του Ναυπλίου κατηγορίας τουλάχιστον τριών (3) αστέρων με πρωινό, καθώς και το τι θα προσφέρει (Αναγραφή ονομασίας και επίσημης ιστοσελίδας).
• Πρόσθετη προαιρετική Ασφάλιση (κάλυψη εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας) για κάθε εκδρομέα, που θα αναφέρεται και κατά άτομο.
• Υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
• Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
• Συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή με Φ.Π.Α.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν στο Λύκειο Δομοκού αυτοπροσώπος ή ταχυδρομικώς, το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:30, σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή. Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 3α, αρ.1 της υπ’ αριθμ. 15408/2012 (Β΄ 2991) κοινής Υπουργικής Απόφασης: «όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ή άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου ή το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993, νοείται στο εξής η βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».
Η αξιολόγηση θα γίνει από την επιτροπή όπως ορίζεται.
Η Διευθύντρια
Παπαχρήστου Στεργιανή

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.