ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι το Σχολείο μας προτίθεται να πραγματοποιήσει 2-ήμερη εκδρομή στα πλαίσια Πολιτιστικών προγραμμάτων στα Ιωάννινα από 6/4/2017 έως και 7/4/2017(Αναχώρηση στις 6/4/2017 7:30  πρωινή -Επιστροφή στις 7/4/2017 και ώρα 9.30 το βράδυ).

Στην εκδρομή θα συμμετέχουν 58 μαθητές και 6 συνοδοί καθηγητές.

Το Σχολείο δέχεται κλειστές προσφορές μέχρι και τις 29/3/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Τίθενται οι παρακάτω προϋποθέσεις-προδιαγραφές:

  1. Όλα τα δωμάτια να βρίσκονται σε ένα ή το πολύ σε δύο ορόφους ξενοδοχείου κατά προτίμηση μέσα στη πόλη των Ιωαννίνων.
  2. Στη διαμονή να συμπεριλαμβάνεται πλούσιο πρωινό.
  3. Να υπάρχει λεωφορείο για τις μετακινήσεις σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ).
  4. Ξενοδοχείο 4 αστέρων τουλάχιστον, για 1 διανυκτέρευση σε τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους εκπαιδευτικούς.
  5. Στο πρόγραμμα να υπάρχουν οι εξής επισκέψεις:

 

Επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Π. Βρέλλη , στο Σπήλαιο του Περάματος .και στο κάστρο της πόλης.

Στην προσφορά να αναφέρεται η συνολική τιμή της εκδρομής καθώς και η τιμή ανά μαθητή.

  1. Ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από το διευθυντή του σχολείου, τους συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 29/3/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12Η ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ. ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ Ο ΝΟΜΟΣ 33120/ΓΔ4/28-2-17(ΦΕΚ 681/Τβ΄/6-3-2017) ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Ο Διευθυντής

ΛΑΜΠΡΙΝΊΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.