ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ–ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΩΛΟΥ

Το Γυμνάσιο Μώλου δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση επίσκεψης Ενημέρωσης –Πληροφόρησης της Γ΄ τάξης και Διδακτικής επίσκεψης .των Α΄ και Β΄ τάξεων των μαθητών του σχολείου.
• Διαδρομή: Μώλος-1ο ΕΠΑ.Λ Λαμίας -Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας-.Ψυχαγωγικός χώρος στην περιοχή του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας -Μώλος.,
• Διάρκεια: 8:00-13:45 .
• Ημερομηνία αναχώρησης: 6/4/2017
• Ημερομηνία επιστροφής: 6/4/2017
• Μεταφορικό μέσο: δύο λεωφορεία πενήντα τουλάχιστον θέσεων έκαστο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
• Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 80
• Αριθμός συνοδών καθηγητών: 12
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης, πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής, όσο και για το κόστος ανά μαθητή.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο Γυμνάσιο Μώλου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι 31/3/2017 και ώρα 11:30 π.μ. Με κάθε προσφορά πρέπει απαραιτήτως να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του Σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων – κηδεμόνων και μαθητών.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Παπαδημητρίου Βασίλειος

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.