ANAKOINΟΠΟΙΗΣΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 3ήμερη εκδρομή του Γυμνασίου Κ.Τιθορέας στη Θεσσαλονίκη

Γυμνάσιο Κάτω Τιθορέας
Ταχ. Διεύθυνση: Κάτω Τιθορέα
Τ.Κ.: 35015
Τηλέφωνο: 2234049426

Ε-mail σχολείου : mail@gym-kat-tithor.fth.sch.gr

Το Γυμνάσιο Κάτω Τιθορέας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής  επίσκεψης των μαθητών του σχολείου μας.

  • Προορισμός  :                 Θεσσαλονίκη
  • Διάρκεια: Τρεις (3) ημέρες
  • Ημερομηνία αναχώρησης: 26/04/2018
    • Ημερομηνία επιστροφής: 28/04/2018
    • Μεταφορικό μέσον: Ένα (1) λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
    • Κατάλυμα: Ξενοδοχείο τουλάχιστον τριών αστέρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε σημείο τέτοιο, ώστε οι μαθητές να μπορούν να μετακινούνται με τα πόδια τις βραδινές ώρες. Ενδιαφερόμαστε για δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια για δυο διανυκτερεύσεις, καθώς και παροχή ημιδιατροφής. Πρέπει να μας γνωστοποιηθεί το όνομα του ξενοδοχείου με την προσφορά.
    Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις με το λεωφορείο στο Κέντρο “Νόησις”, στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στα Κάστρα κ.α.

Επίσης θα χρησιμοποιηθεί το λεωφορείο για μετακινήσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αν χρειασθεί (π.χ. επίσκεψη στον Άγιο Δημήτριο…),  καθώς και  για το ΔΙΟΝ Πιερίας κατά την επιστροφή
• Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν:25
• Αριθμός συνοδών καθηγητών: 2
• Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Κάτω Τιθορέας ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 30/01/2018 στις 12.00 .

Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τη Διευθύντρια του σχολείου, δύο από τους συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

Κατω Τιθορέα, 19/01/2018

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.