Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών Γ΄ Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Λαμίας στο Ναύπλιο-Νέα Κίο

Το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών/τριών της Γ΄ Γυμνασίου στο Ναύπλιο και στο ΚΠΕ Νέας Κίου, με τα εξής χαρακτηριστικά:

Προορισμός: Νέα Κίος, Ναύπλιο
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: τριάντα επτά (37)
Αριθμός συνοδών καθηγητών: τέσσερις (04)
Διάρκεια: τρεις (3) ημέρες
Ημερομηνία αναχώρησης: 1/3/2018
Ημερομηνία επιστροφής: 3/3/2018
Διαμονή στο Ναύπλιο σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων, με πρωινό. Τα δωμάτια των συνοδών καθηγητών/τριών θα είναι μονόκλινα ενώ των μαθητών/τριών θα είναι δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα.
Πρόγραμμα μετακινήσεων:
Πέμπτη 1-03-2018
07.30 Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου, διενέργεια απαραίτητων ελέγχων από τις αρμόδιες αρχές για την καταλληλότητα του λεωφορείου.
08.00 Επιβίβαση και αναχώρηση από Λαμία για Ναύπλιο μέσω Αθηνών με ενδιάμεση στάση για φαγητό.
14.00 Άφιξη στο Λυγουριό. Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
15.00 Άφιξη στην Αρχαία Επίδαυρο. Επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
16.45 Άφιξη στο Ναύπλιο. Επίσκεψη στο ΚΠΕ Νέας Κίου.
19.30 Επιστροφή στο Ναύπλιο. Δείπνο. Διανυκτέρευση
Παρασκευή 2-03-2018
Παραμονή στο Ναύπλιο. Διανυκτέρευση.
Σάββατο 3-03-2018
09.00 Αναχώρηση από Ναύπλιο
10.00 Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.
12.30 Επίσκεψη στο κτήμα Λαφαζάνη στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας.
14.30 Αναχώρηση για Λαμία μέσω Αθηνών με ενδιάμεση στάση για φαγητό στο Λουτράκι.
21.00 Άφιξη στη Λαμία – Αποβίβαση στο χώρο του σχολείου.

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:
 Μεταφορά των μαθητών και καθηγητών με ένα σύγχρονο, ασφαλές και πολυτελές λεωφορείο (όχι διώροφο).
 Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.
 Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με ποσό που θα καθορίσει το σχολείο).
 Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές κ.λ.π.)
 Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδρομή έχουν περάσει επιτυχώς από τους ελέγχους του ΚΤΕΟ στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, διαθέτουν δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας και ότι θα είναι καθαρά την ημέρα της εκδρομής.
 Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται το αιτούμενο συνολικό και ανά μαθητή κόστος της εκδρομής σε συνδυασμό με το προτεινόμενο ξενοδοχείο (με ΦΠΑ).
 Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής, το λεωφορείο θα είναι στη διάθεσή μας για να μεταφέρει τους μαθητές από το ξενοδοχείο στους χώρους επισκέψεων, εστίασης και ψυχαγωγίας καθώς και για την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο.
Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Επί πλέον, στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας (Κ. Παλαμά και Παρδάλη 6 – 351 31 Λαμία) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι την Τρίτη 13/02/2018 και ώρα 12:30 μ.μ στο γραφείο της Δ/ντριας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας. (ώρες λειτουργίας σχολείου 08:00 – 13:45).

Η Διευθύντρια

Ηλιοπούλου Βασιλική

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.