Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τριήμερη  εκδρομή της Β΄ τάξης  του  Γενικού Λυκείου Δομοκού στη Θεσσαλονίκη

Το ΓΕΛ Δομοκού δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Β΄ Λυκείου στη Θεσσαλονίκη.
Προορισμός: Θεσσαλονίκη
Διαμονή: Θεσσαλονίκη
Διάρκεια: τρεις (03) ημέρες, δύο (02) διανυκτερεύσεις.
Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο.
Ημερομηνία αναχώρησης: 08 Μαρτίου.
Ημερομηνία επιστροφής: 10 Μαρτίου.
Αριθμός μαθητών:16, Συνοδοί: δύο (02) καθηγητές.

Πρόγραμμα εκδρομής:

Πέμπτη 08 Μαρτίου 2018: Αναχώρηση από Δομοκό για Θεσσαλονίκη με μια ενδιάμεση στάση. Αφιξη Θεσσαλονίκη στο Νόησις  για επίσκεψη και φαγητό, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο έξοδος για δείπνο στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018: Αναχώρηση για σπήλαιο Αλιστράτη στο Νόμο Σερρών και μετάβαση στην Δράμα για γεύμα και επίσκεψη στην Αγία Βαρβάρα και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Απογευματινή έξοδο για βραδινό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018: Επίσκεψη στον Αγ. Δημήτριος , τα Κάστρα  και στην Πλατεία Αριστοτέλους. Επιστροφή στον Δομοκό με μια ενδιάμεση στάση.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται:
1) Η κατηγορία του καταλύματος: Ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (διαμονή σε τετράκλινα, τρίκλινα δωμάτια και μονόκλινα για τους συνοδούς – καθηγητές) με πρωινό.
2)Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
3)Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
4)Φ.Π.Α.
5)Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
6) Προσφορά συνολικού κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή. Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.
7) Μεταφορές μαθητών και περιηγήσεις με λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα και χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι προσφορές πρέπει να κατατίθενται στο σχολείο,στο γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Δομοκού (Ταχ. Δ/νση: Γενικό Λύκειο Δομοκού, Δομοκός Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35010, Τηλ.: 22320-22363), μέχρι την  Παρασκευή 23-02-2018 και ώρα 13:00, σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 3α, αρ.1 της υπ’ αριθμ. 15408/2012 (Β΄ 2991) κοινής Υπουργικής Απόφασης: «όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ή άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου ή το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993, νοείται στο εξής η βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».
Δομοκός 21-02-2018
Η Διευθύντρια
Παπαχρήστου Στεργιανή

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.