ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΤΟ Κ.Π.Ε. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

1ο  ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ – ΚΠΕ Καρπενησίου

 Το 1ο  ΕΠΑΛ  Μακρακώμης προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία και γραφεία γενικού τουρισμού, για την πραγματοποίηση τριήμερης περιβαλλοντικής εκδρομής στο Κ.Π.Ε. Καρπενησίου, με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Προορισμός: Καρπενήσι
  • Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: Είκοσι δύο (22)
  • Αριθμός συνοδών καθηγητών: Δύο (02)
  • Διάρκεια: Τρεις (03) ημέρες
  • Ημερομηνία αναχώρησης: 25/03/2018
  • Ημερομηνία επιστροφής: 27/03/2018
  • Μόνο μετακίνηση, όχι κατάλυμα. Η διαμονή γίνεται στο Κ.Π.Ε. Καρπενησίου.
  • Μεταφορικό μέσον: Ένα (01) λεωφορείο(μικρό κατά προτίμηση), με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)

Πρόγραμμα Εκδρομής:

Ημέρα 1η(25-03-2018): Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και αναχώρηση στις 12:00 το μεσημέρι. Άφιξη στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, γεύμα και τακτοποίηση στο Κ.Π.Ε. Επίσκεψη στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, γνωριμία με τα αρωματικά φυτά της περιοχής, γεύμα και διανυκτέρευση στο Κ.Π.Ε. Καρπενησίου.

Ημέρα 2η(26-03-2018):Αναχώρηση από το Κ.Π.Ε. στις 10:00 π.μ και μετάβαση στο ΠΑΛΑΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ. Γνωριμία με το οικοσύστημα της περιοχής, αναγνώριση αυτοφυών αρωματικών φυτών με τη συμμετοχή του Κ.Π.Ε. Καρπενησίου. Επιστροφή, γεύμα και διανυκτέρευση στο Κ.Π.Ε. στο Καρπενήσι.

Ημέρα 3η(27-03-2018): Αναχώρηση από το Κ.Π.Ε. στις 10:00 π.μ και μετάβαση στους ΓΟΡΓΙΑΝΑΔΕΣ. Αναγνωριστικός περίπατος, «το παιχνίδι του κήπου». Διαδρομή σε δασικό μονοπάτι, αναγνώριση χλωρίδας. Στη συνέχεια επίσκεψη στις ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ(διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός), περιήγηση στα γραφικά σοκάκια, γεύμα και μετάβαση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Γεύμα και επιστροφή στο Καρπενήσι με ενδιάμεση στάση στο SALOON.Στη συνέχεια απολογισμός του προγράμματος στο Κ.Π.Ε.. Το απόγευμα αναχώρηση από το Καρπενήσι και επιστροφή στη Μακρακώμη γύρω στις 18.00-19.00.

Απαιτείται ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνόδων που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή (με ΦΠΑ).

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ»,  στο γραφείο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Εργατ. Κατοικίες Μακρακώμης, Τ.Κ. 35011), ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 09-03-2018 (ώρα 12:00)με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 190919/Δ2/25-11-2014 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ).

Με κάθε προσφορά πρέπει απαραιτήτως να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

 

      Ο Διευθυντής

Καλιώρας  Χρήστος

 

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.