Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση ημερήσιας εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Λαμίας στα Μετέωρα-Τρίκαλα στις 27/4/2018.

Το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση ημερήσιας εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών/τριών της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου στα Μετέωρα-Τρίκαλα στις 27/4/2018, με τα εξής χαρακτηριστικά:

Προορισμός:  Μετέωρα-Τρίκαλα
Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν:  εκατόν  δεκαοκτώ (118)
Αριθμός συνοδών καθηγητών:  επτά (07)
Διάρκεια: μία (1) ημέρα
Ημερομηνία αναχώρησης: 27/4/2018
Ημερομηνία επιστροφής:   27/4/2018
Πρόγραμμα μετακινήσεων:

08:00:    αναχώρηση από το χώρο του σχολείου

10:00:    άφιξη στο προϊστορικό σπήλαιο ΘΕΌΠΕΤΡΑΣ- ξενάγηση

11:00:    αναχώρηση για τη Μονή του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ξενάγηση

12:30:    αναχώρηση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μανιταριών στην Καλαμπάκα

14:30:    αναχώρηση για Τρίκαλα

15:00:    άφιξη στα Τρίκαλα – γεύμα

18:00:    αναχώρηση για Λαμία

20:00:    άφιξη στη Λαμία και αποβίβαση στο χώρο του σχολείου.

 

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

  • Μεταφορά των μαθητών και καθηγητών με σύγχρονα, ασφαλή και πολυτελή λεωφορεία (όχι διώροφα).
  • Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.
  • Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με ποσό που θα καθορίσει το σχολείο).
  • Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές κ.λ.π.)
  • Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδρομή έχουν περάσει επιτυχώς από τους ελέγχους του ΚΤΕΟ στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, διαθέτουν δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας και ότι θα είναι καθαρά την ημέρα της εκδρομής.
  • Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται το αιτούμενο συνολικό κόστος της εκδρομής (με ΦΠΑ).

          Με την προσφορά θα κατατεθεί  από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση  ότι  διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται  σε  ισχύ. Επί πλέον, στον φάκελο της   προσφοράς   πρέπει    να    υπάρχει οπωσδήποτε CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 4ο  Γυμνάσιο Λαμίας (Κ. Παλαμά και Παρδάλη 6 – 351 31 Λαμία) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι την Πέμπτη 29/3/2018 και ώρα 12:30 μ.μ στο γραφείο της Δ/ντριας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας. (ώρες λειτουργίας σχολείου 08:00 – 13:45).

       

       Η  Διευθύντρια 

 Ηλιοπούλου Βασιλική

 

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.