ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΥ 6ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Το 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές για τριήμερη  εκπαιδευτική εκδρομή 86 μαθητών της Β’ Τάξης του Λυκείου μας στην πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ για το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 20/04/2018 μέχρι και την Κυριακή 22/04/2018 (επισυνάπτουμε αναλυτικό πρόγραμμα). Για την παραπάνω εκδρομή θα θέλαμε η προσφορά σας, να περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Α) Κόστος μεταφοράς μαθητών με λεωφορείο  με αναχώρηση από το 6ο  Γενικό Λύκειο Λαμίας και προορισμό το Ναύπλιο.

Β) Κόστος δωματίων για δύο διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο τουλάχιστον τεσσάρων  αστέρων στην πόλη του Ναυπλίου. Μέσα στο κόστος θα περιλαμβάνεται πρωινό. Στις προσφορές θα αναγράφεται το συνολικό κόστος για όλους τους μαθητές και το κόστος ανά μαθητή.

Επίσης θα αναγράφεται η ονομασία του ξενοδοχείου και η επίσημη ιστοσελίδα του.

Ο αριθμός των μαθητών που θα λάβουν μέρος στην παραπάνω εκδρομή θα είναι ογδόντα έξι (86) άτομα. Οι συνοδοί καθηγητές είναι πέντε (05).

Μέσα στην παραπάνω προσφορά θα πρέπει να μας δοθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και  κρίνεται αναγκαία η πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. Η άδεια λειτουργίας του γραφείου σας, τα ασφαλιστικά συμβόλαια για τη μεταφορά των μαθητών, η άδεια του λεωφορείου σε φωτοτυπία και το σήμα λειτουργίας του γραφείου σας κλπ.. ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ με αρ. 33120/ΓΔ4, 06-03-2017. Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας (Σόλωνος 53) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι την Τετάρτη 28/03/2018 και την ώρα 12:00, τηλ 2231042900 (ώρες λειτουργίας σχολείου 08:00 π.μ – 13:45μ.μ).

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ


ΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε. ΦΥΚΑΣ

ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.