1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ΕΞΑΗΜΕΡΗ εκδρομή μαθητών του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ στη ΡΩΜΗ

Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση πολυήμερης (6ήμερης) εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Τρίτης (Γ’) τάξης του σχολείου, με τα εξής χαρακτηριστικά:
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ : 26 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές
Προορισμός: Ρώμη

Συγκεκριμένα: Οδικώς  από Λαμία για Πάτρα, ή Ηγουμενίτσα, ακτοπλοϊκώς  – Μπάρι ή Ανκόνα, οδικώς Ρώμη και επιστροφή μέσω Ανκόνας ή Μπάρι, ακτοπλοϊκώς – Ηγουμενίτσα ή Πάτρα, επιστροφή οδικώς στη Λαμία.
Διάρκεια: επτά (06) ημέρες
Ημερομηνία αναχώρησης: Παρασκευή 30 11/2018
Ημερομηνία επιστροφής:  Πέμπτη 6/12/2018

Η προσφορά θα περιλαμβάνει:

  1. Μεταφορικό μέσον: Ένα (01) λεωφορείο, (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ) με δεύτερο οδηγό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  2. Διανυκτερεύσεις: μία (1) εν πλω, τέσσερις (4) Ρώμη , μία (1) εν πλω.
  3. Κατηγορία καταλυμάτων:Ξενοδοχεία 3*** (κατ’ ελάχιστο) σε δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα και μονόκλινα για τους τρεις συνοδούς, εντός του ιστορικού κέντρου της Ρώμης.
  4. Ημιδιατροφή(πρωινό). Αναγραφή ονομασίας ξενοδοχείου και επίσημης ιστοσελίδας.
  5. Έμπειρος ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής
  6. Απαιτείται ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης & διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία
  7. Πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής (καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης)
  8. Υπεύθυνη δήλωση από το ταξιδιωτικό- τουριστικό γραφείο ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  9. Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος με Φ.Π.Α.της εκπαιδευτικής εκδρομής αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή και μαθήτρια καθώς και το κόστος των ημερήσιων διαδρομών σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αποδείξεις θα κοπούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γραφείο του Δ/ντή του Μουσικού Σχολείου Λαμίας (Ταχ. Δ/νση: Λεωφόρος  Καλυβίων 154 35100 Λαμία) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 30-10-2018 και 10.00π.μ. (ώρες λειτουργίας του Σχολείου: 08:00-14:45). Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό- τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Δ/ντή του σχολείου και τους συνοδούς καθηγητές στις 12.οο την 30η Οκτωβρίου 2018.

Ο Δ/ντής

Νίκος Τζήμας

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.