ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας επαναπροκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία, για τη διοργάνωση 6-ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Τρίτης (Γ’) τάξης του σχολείου μας στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΙΣΠΑΝΙΑ) που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 9/12/19 έως 14/12/19 (6 ημέρες-5 διανυκτερεύσεις)
Σε περίπτωση που η ώρα αναχώρησης και άφιξης μας εξυπηρετεί σύμφωνα με παρακάτω αίτημά μας, δεχόμαστε αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της εκδρομής, όχι όμως με διαφορά πάνω από δύο μέρες.
Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών – μαθητριών: είκοσι ένα (21)
Αριθμός συνοδών καθηγητών: Τρείς (03)
Η προσφορά θα περιλαμβάνει:
1. Αεροπορικά εισιτήρια και ώρες πτήσεων αεροπλάνων (χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς) με δωρεάν μεταφορά των αποσκευών με έμπιστη αεροπορική εταιρία και όχι πτήσεις τσαρτερ
• Αναχώρηση από Αθήνα για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ με πτήση πρωινή (θα αξιολογηθεί η πιο πρωινή πτήση).
• Επιστροφή στην Αθήνα με απογευματινή πτήση (θα αξιολογηθεί η πτήση μετά τις 6 η ώρα).
από ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ.
• Μετακίνηση με λεωφορείο από Αμφίκλεια προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αντίστροφα (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.)
• 5 διανυκτερεύσεις στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 3*** με πρωινό. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και κοντά σε στάση ΜΕΤΡΟ (η προσφορά του τουριστικού γραφείου θα κάνει ρητή αναφορά στην κατηγορία του προτεινόμενου καταλύματος – ονομασία του ξενοδοχείου)

• Διαμονή σε τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και μονόκλινα για τους καθηγητές.
• Επίσκεψεις : Λόφος Μονζουικ, Ισπανικό χωριό,capm nou, δυρος πολης, sagrada familia, παρκ γουελ, Γιρόνα, Φίγκερες, Μουσείο Σαλβαντορ Νταλί, Μονσερατ, οινοποιείο Τόρρες( προαιρετική), Τibidabo ( proairetik;h), μουσείο Μιρό.
• Μετακινήσεις και περιηγήσεις με ασφαλές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα.
•Ξεναγήσεις από Ελληνόφωνο ξεναγό
•Έμπειρος συνοδός- αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής
•Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης (υποχρεωτική).
• Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη).
Δωρεάν συμμετοχή των καθηγητών.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΒΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΥΟ (λόγω πίεσης χρόνου)

στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής εκδρομής (με ΦΠΑ), αλλά και το κόστος ,ανά μαθητή και μαθήτρια. Αποδείξεις θα κοπούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.
Οι προσφορές να κατατεθούν στο Γραφείο της Διευθύντριας του ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Δ/νση: οδός ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΥ – ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΛΟΚΡΙΔΟΣ, 350 02 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ- τηλέφωνο επικοινωνίας 2234022230) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 στις 11.30 σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα επισυνάπτεται απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση του υπευθύνου του ταξιδιωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και φωτοαντίγραφο του συμβολαίου «ασφάλειας αστικής και επαγγελματικής ευθύνης» που είναι σε ισχύ. Στις προσφορές θα περιγράφονται αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/02-12-2011) και τη σχετική νομοθεσία .
Η Διευθύντρια

Ρήγα Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.