Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση διήμερης μετακίνησης στην Αρχαία Ολυμπία

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Tαχ. Δ/νση: Κύπρου 85
Τ.Κ. – Πόλη: 35100 – Λαμία
E-mail: proistfa@dide.fth.sch.gr
Πληροφορίες: Μπουλαλάς Ιωάννης
Τηλέφωνο: 2231022032, 46606

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση διήμερης μετακίνησης στην Αρχαία Ολυμπία»

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Αγώνων Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος, που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία την Τρίτη 9-2-2016, προγραμματίζεται διήμερη μετακίνηση μαθητών-τριών και συνοδών αυτών, των Νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.
Η αναχώρηση θα γίνει από την έδρα του πρακτορείου που θα επιλεγεί -με ενδιάμεσους σταθμούς τις άλλες 4 πόλεις – και προορισμό την Αρχαία Ολυμπία, την Δευτέρα 08-02-2016 στις 8.30π.μ. Η επιστροφή θα γίνει την Τρίτη 9-2-2016 με αντίστροφη διαδρομή, μετά το πέρας των αγώνων.
Καλούνται, όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να υποβάλουν κλειστές προσφορές μέχρι την Πέμπτη και ώρα 12.00μ.μ. στην κάθε μια από τις Ομάδες Φυσικής Αγωγής των Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας δηλαδή και στις πέντε (5) Διευθύνσεις.
Το λεωφορείο θα πρέπει να πληρεί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και να διαθέτει άδεια κυκλοφορίας της τελευταίας δεκαετίας.
Οι παραπάνω Ο.Ε.Σ.Α. (Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας) θα αποφασίσουν από κοινού για την πιο συμφέρουσα προσφορά.

O Δ/ΝΤΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ Α. ΠΙΛΙΤΖΙΔΗΣ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.