Για την διδακτική – εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Α’ & Γ’ Τάξης, που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26/02/2016 στον αρχαιολογικό χώρο των Θερμοπυλών, δεχτήκαμε τις παρακάτω προσφορές:
- KOLIMENOS TRAVEL, με συνολικό κόστος προσφοράς 349€ ή 3,23€ ανά μαθητή. Χωρίς πρόσθετη ασφάλεια ανά επιβάτη που κυμαίνεται σε 1,30€ ανά άτομο, όπως αναφέρεται στην προσφορά. Άρα το Τελικό Συνολικό Κόστος και με την πρόσθετη ασφάλεια των επιβατών (μαθητών και καθηγητών) είναι στην τιμή των 4,53€ ανά άτομο. και
- KARANASIOS TRAVEL, με συνολικό κόστος προσφοράς 432€, με δύο λεωφορεία (80 και 50 θέσεων αντίστοιχα) ή 4€ ανά μαθητή. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται και η πρόσθετη ασφάλεια ατυχήματος ή ασθένειας.
Μετά από αξιολόγηση των προσφορών από την αρμόδια επιτροπή επιλέγεται ομόφωνα η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου KARANASIOS TRAVEL, διότι πληροί όλους τους όρους και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ζητήθηκαν με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που απευθύναμε.
Ο Διευθυντής
Δαφνάς Ιωάννης ΠΕ19