Πρόσκληση υποβολής προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία για τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη

Το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εκδρομής.
Προορισμός : Θεσσαλονίκη

Διάρκεια : 3 ημέρες

Μεταφορικό μέσο : λεωφορείο

Ημερομηνία αναχώρησης: 31-03-2016

Αριθμός μαθητών : 55

Αριθμός καθηγητών : 3

Αναχώρηση από το Σχολείο: 08:00π.μ

Άφιξη στην Θεσσαλονίκη : 14:30μ.μ

Αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη: 02-04-16 στις 14:00μμ

Κατάλυμα: Ξενοδοχείο τουλάχιστον τριών αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (να αναφερθεί το όνομα του ξενοδοχείου). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας την πρώτη ημέρα της εκδρομής και στάση για μεσημεριανό φαγητό στον Παλαιό Παντελεήμονα την ημέρα της επιστροφής.
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και πρόσθετη ατομική ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής. Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 08-03-2016 και ώρα 13:00. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Λαμία 24-2-2016

Ο Διευθυντής

Χονδραλής Ηλίας

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.