ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ-ΓΕΛ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

 

 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ

Τ.Κ. 35007

email:mail@lyk-livan.fth.sch.gr

τηλ: 22333032392

φαξ: 2233089392

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ »

 

Το  Γενικό Λύκειο Λιβανατών  θα πραγματοποιήσει  εκπαιδευτική εκδρομή  των τελειοφοίτων του σχολικού έτους 2016-17  .Για το σκοπό αυτό ζητούνται από τα ενδιαφερόμενα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία έγγραφες-κλειστές προσφορές, οι οποίες θα πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΡΩΜΗ(ΙΤΑΛΙΑ)

 

  1. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από ΔΕΥΤΕΡΑ 31-10-2016 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  04-11-2016
  2. Συμμετέχοντες: μαθητές (17) και συνοδοί καθηγητές (2).
  3. Η μετάβαση από τις Λιβανάτες στο Αεροδρόμιο (ΕΛ.Βενιζέλος) και από το Αεροδρόμιο(Ελ.Βενιζέλος) στις Λιβανάτες θα γίνει οδικώς με λεωφορείο άνω των 30  θέσεων ενώ η μετάβαση στον τελικό προορισμό (ρώμη) καθώς και η επιστροφή θα γίνει άπευθείας αεροπορικώς, ( αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες-κατά προτίμηση Aegean ή alitalia ).Η πτήση προς τον προορισμό θα είναι πρωϊνή ενώ η πτήση της επιστροφής μεσημέρι.
  4. Να γίνουν τέσσερις (4)  διανυκτερεύσεις στην πόλη του προορισμού σε ξενοδοχείο 4* σε δίκλινα ή τρίκλινα ή τετράκλινα  δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Το ξενοδοχείο να βρίσκεται περιφερειακά της πόλης όχι όμως πολύ μακρυά από το κέντρο της .
  5. Διατροφή μαθητών: Να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε πρωινό και δείπνο(ημιδιατροφή) αρίστης ποιότητας σε μπουφέ με ποικιλία φαγητών και όχι a la carte
  6. Να πραγματοποιηθεί μια ημερήσια εκδρομή ανάλογα την πόλη προορισμού( π.χ Τivoli ) όπως επισυναπτεται στο πρόγραμμα της εκδρομής.
  7. Θα παργματοπιηθούν 3 βραδυνές έξοδοι στην πόλη  σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
  8. Όλες οι μετακινήσεις-εκδρομές να γίνουν με ασφαλή λεωφορείο άνω των 30 θέσεων (ΟΧΙ mini bus) , το οποίο θα  διαθέτει  όλα τα νόμιμα έγγραφα καταλληλότητας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία και θα είναι στη διάθεση της αποστολής για κάθε μετακίνηση που θα αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και για κάθε έξοδο κατά τις βραδυνές ώρες που θα αναφέρεται στο πρόγραμμα με λεπτομέρεια.
  9. Έμπειρος αρχηγος-συνοδός του πρακτορείου καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Δυνατότητα έυρεσης πιστοποιημενου  τοπικού ξεναγού για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα μουσεία
  10. Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης διοργανωτή και προσωπικού ατυχήματος

ασθένειας.

  1. Την κάλυψη του κόστους των (2) συνοδών καθηγητών .
  2. Το ταξιδιωτικό γραφείο να διαθέτει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις  και ειδικό σήμα     λειτουργίας σε ισχύ.
  3. Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δε θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις ορισθείσες ημερομηνίες, λόγω ανωτέρας βίας και απρόβλεπτων συνθηκών.
  4. Tην παρακράτηση σε ποσοστό 10% του συνολικού ποσού ως εγγύηση της ομαλής και απρόσκοπτης εκτέλεσης της εκδρομής, το οποίο θα αποδοθεί αμέσως μετά το τέλος της εκδρομής, εφ’ όσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα που να οφείλεται σε κακή οργάνωση από το ταξιδιωτικό γραφείο ως προς τα συμφωνηθέντα .

 

Α)    Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται το συνολικό κόστος της εκδρομής, καθώς και το κόστος ανά μαθητή, συμπεριλαμβανομένων όλων των λοιπών χρεώσεων που μπορεί να προκύψουν π.χ  να συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι(ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΤΛ)

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη διεύθυνση του σχολείου (ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ,ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ ,Τα.Κ 35007)  έγγραφες σφραγισμένες προσφορές μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 28-09-2016 και ώρα 12:00μ.μ. οπότε και θα ανοιχθούν στο γραφείο της Διευθύντριας  του Γενικού Λυκείου Λιβανατών παρουσία επιτροπής που θα οριστεί με πρακτικό.

 

Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/02-12-2011) και τη σχετική νομοθεσία. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ  στον φάκελο της προσφοράς  να  περιέχεται  και το ειδικό σήμα καταλληλότητας – λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου.

 

 

      Η  Διευθύντρια

ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

 

 

Επισύναψη προγράμματος εκδρομής

 

Περιγραφή Εκδρομής

1η μέρα : ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ από το σχολείο με ενδιάμεσες στάσεις με οδικό μέσο (λεωφορείο) για το Αεροδρόμιο ΕΛ.Βενιζελος. Πτήση για την Αιώνια πόλη τη Ρώμη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Βραδυνή έξοδος .Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά του ιστορικού κέντρου και θα καταλήξουμε στην πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια και τη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι.  Roma By Night, για να γνωρίσουμε την μαγεία της φωτισμένης Ρώμης σε μια νυκτερινή ξενάγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΡΩΜΗ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, για να ξεναγηθούμε στα μουσεία του Βατικανού, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Θα θαυμάσουμε το σύμπλεγμα του Λαοκόωντα, τον Απόλλωνα του Μπελβεντέρε, την αίθουσα των ζώων, του Απόλλωνα, τον διάδρομο των κηροπηγίων, των τοιχοτάπητων, την Αίθουσα με τους γεωγραφικούς χάρτες, τις αίθουσες που έχει ζωγραφίσει και διακοσμήσει ο μεγάλος ζωγράφος Ραφαήλ και θα καταλήξουμε στην Καπέλα Σιστίνα με τις μεγαλοφυείς τοιχογραφίες του Μιχαήλ Αγγέλου που θεωρούνται από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας ζωγραφικής όλων των εποχών. Μετά θα περάσουμε στην Βασιλική που Αγίου Πέτρου, την μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, που θα μας εντυπωσιάσει με τον πλούτο και την επιβλητικότητα της. Μεταξύ των άλλων θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον Παπικό Βωμό έργο του Μπερνίνι. Η ξενάγηση μας θα συνεχίσει  με την επίσκεψη μας στο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Βραδυνή έξοδος στα στενά της πόλης. Επιστροφή στο  ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΡΩΜΗ –μονοήμερη εκδρομή στο Τίβολι

Πρωινό στο ξενοδοχείο . Μονοήμερη εκδρομή στο Τίβολι. Επιστροφή αργά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΡΩΜΗ ( ξεναγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Περίπατος στην πόλη ,επίσκεψη στον χώρο της Villa Borghese,στον αρχαιολογικό χώρο του Capidoglio . Ανηφορίzουμε  μέχρι το λόφο του Παλατίνο, την αριστοκρατική συνοικία της αρχαίας Ρώμης. Κάνουμε  μια ευχή στη Φοντάνα ντι Τρέβι, τη διασημότερη κρήνη της πόλης και γνωρίζουμε τη φημισμένη Βία Βένετο με τα πολυτελή ξενοδοχεία και καφέ. .Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δειπνο. Βραδυνή έξοδος για μια τελευταία βόλτα  στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΡΩΜΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος ως την μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Επιστροφή  στις Λιβανάτες με οδικό μέσο μετακίνησης(λεωφορείο).

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.