Αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών για την πενθήμερη εκδρομή –ΓΕΛ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Λιβανάτες,  01/10/2016

Τηλέφωνο : 2233032392

FAX:  2233089392

Email : mail@lyk-livan.fth.sch.gr

 

  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ  ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ  ΤΗΝ ΡΩΜΗ -ΙΤΑΛΙΑ

Για την πραγματοποίηση της  ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ   εκπαιδευτικής Εκδρομής  των  μαθητών της Γ΄ τάξης  του σχολείου  μας  με προορισμό  τον παραπάνω , το σχολείο μας κατόπιν προσκλήσεως εκδήλωσης ενδιαφέροντος  δέχτηκε  πέντε (5) προσφορές .

  1. Palmos travel
  2. Grefis Holidays
  3. Ikaros tours
  4. Travel Time
  5. Lokris Travel

Αφού μελετήθηκαν προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια,  η επιτροπή επικεντρώθηκε σε εκείνες τις προσφορές που πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την ανάρτηση του σχολείου και τις επιθυμίες του σχετικά με τις ώρες των πτήσεων, τοποθεσία ξενοδοχείου ,την κριτική στο διαδίκτυο για τα ξενοδοχεία και λοιπές παροχές(ημιδιατροφή σε μπουφέ ,ξεναγό, μετακινήσεις κτλ. ) και κόστη αυτών.

Απορρίφθηκαν οι προσφορές : με πτήση ALITALIA ( αναχώρηση πολύ πρωί και επιστροφή μεσάνυχτα) καθώς και εκείνες  με επιπλέον χρεώσεις  στους μαθητές  (στις ξεναγήσεις –μετακινήσεις βραδινές ).

Επειδή όλες οι προσφορές έδιναν περισσότερες από μια εναλλακτική σχετικά με την επιλογή του ξενοδοχείου, η επιτροπή μελέτησε όλα τα προτεινόμενα ξενοδοχεία με ιδιαίτερη προσοχή  (έλεγχος από το διαδίκτυο) .

Έτσι η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη  όλα τα ανωτέρω καθώς και τον οικονομικό προϋπολογισμό,                          ΑΝΑΘΕΤΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ

Στο ταξιδιωτικό Γραφείο  IKAROS TOURS  την διοργάνωση της ανωτέρω εκδρομής.

Διαμονή στο ξενοδοχείο Apart hotel Adagio Rome Vatican με τιμή  629 ευρώ/άτομο

ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 10.693 ευρώ

Μετακινήσεις : λεωφορείο από και προς το Αεροδρόμιο και Αεροπορικές πτήσεις  με την AEGEAN

   Η Διευθύντρια

ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.