Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διήμερη εκδρομή του Γυμνασίου Μακρακώμης στην Αιδηψό

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Ταχ.δ/νση: .Ε.Καλαντζή 25   Τ.Κ. 35011  Μακρακώμη
Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
Τηλ-Φαξ :2236022314-24636
Ε-Μαιl:mail@gym-makrak.fth.sch.gr

Το Γυμνάσιο Mακρακώνης δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση διήμερης εκδρομής.

Προορισμός : Αιδηψός
Διάρκεια :2ήμερη
Μεταφορικό μέσο : Λεωφορείο για τη διαδρομή Μακρακώμη-Αρκίτσα και Αρκίτσα-Μακρακώμη (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας),πλοίο.
Κατηγορία καταλύματος: Ξενοδοχείο μέσα στην Αιδηψό(τουλάχιστον 3ών αστέρων, εως 200μ. από το λιμάνι, με πρωινό και ημιδιατροφή)

Ημερομηνία αναχώρησης: 28/4/2017

Ημερομηνία επιστροφής : 29/4/2017                                                                                     Αριθμός μαθητών :17
Αριθμός καθηγητών : 2

Πρόγραμμα Εκδρομής :

Αναχώρηση την Παρασκευή το πρωί 8:30 από το Γυμνάσιο Μακρακώμης με τουριστικό λεωφορείο. Μετάβαση στο λιμάνι Αρκίτσας και μετεπιβίβαση σε φέρυ μποτ με προορισμό το λιμάνι της Αιδηψού. Αποβίβαση και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις Ιαματικές πηγές των λουτρών Αιδηψού καθώς και στο Υδροθεραπευτήριο που θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους χώρους. Θα ακολουθήσει διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό και κατόπιν αυτού θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Θέρμαι Σύλλα. Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος για ξενάγηση στην πόλη της Αιδηψού και δείπνο στο ξενοδοχείο.

Το Σάββατο το πρωί μετά το πρωινό θα γίνει ξενάγηση στην πόλη.Το μεσημέρι επιστροφή με φέρυ μποτ από το λιμάνι της Αιδιψού στο λιμάνι της Αρκίτσας , επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο Γυμνάσιο Μακρακώμης στις 18:00.

Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ατομική ασφάλιση μαθητών και συνοδών που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή. Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Μακρακώμης αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 30/03/2017 και ώρα 12:00. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από 5 μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου, δύο (2) συνοδούς καθηγητές, ένα(1) εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και ένα(1) μαθητή.

                                               Η Διευθύντρια

                                                              Λαζάρου Σωτηρία

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.