ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πενταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ Λυκείου του ΓΕΛ Πελασγίας στα Ιωάννινα.

Το ΓΕΛ Πελασγίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση πενταήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄ Λυκείου στα Ιωάννινα.

Προορισμός: Ιωάννινα
Διαμονή: Ιωάννινα
Διάρκεια: πέντε (05) ημέρες, τέσσερις (04) διανυκτερεύσεις.
Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο.
Ημερομηνία αναχώρησης: 15 Δεκεμβρίου.
Ημερομηνία επιστροφής: 19 Δεκεμβρίου.
Αριθμός μαθητών:17, Συνοδοί: δύο (02) καθηγητές.

Πρόγραμμα εκδρομής:
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου: (ΠΕΛΑΣΓΙΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
Αναχώρηση από Πελασγία. Στάση και επίσκεψη στα Μετέωρα. Άφιξη στα Ιωάννινα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου (ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ)
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το νησάκι της κυρά Φροσύνης-Παμβώτιδα. Περιήγηση στο νησί. Προαιρετικό φαγητό. Στην συνέχεια επίσκεψη στο σπήλαιο του Περάματος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ).
Αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια προς το Μονοδένδρι. Επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα στο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου: (ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ)
Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο στο κάστρο των Ιωαννίνων, στο ΄Ιτς Καλέ και στο νέο μουσείο αργυροτεχνίας. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Τρίτη 19 Δεκεμβρίου: (ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΠΕΛΑΣΓΙΑ)
Επίσκεψη στο μουσείο του Βρέλλη. Αναχώρηση για Μέτσοβο. Επίσκεψη στο αρχοντικό Τοσίτσα. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο του Μετσόβου, φαγητό. Αναχώρηση για Πελασγία. Στάση στην Καλαμπάκα. Άφιξη στο χώρο του σχολείου.
Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται:
1) Η κατηγορία του καταλύματος: Ξενοδοχείο 5* στα Ιωάννινα (διαμονή σε τετράκλινα, τρίκλινα δωμάτια και μονόκλινα για τους συνοδούς – καθηγητές).
Πρωινό – Ημιδιατροφή. (πρωινό – μεσημεριανό ή βραδινό). Αναγραφή ονομασίας ξενοδοχείου και επίσημης ιστοσελίδας.
2)Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
3)Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
4)Φ.Π.Α.
5)Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
6) Προσφορά συνολικού κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή. Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.
7) Μεταφορές μαθητών και περιηγήσεις με λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα και χωρίς επιπλέον κόστος.
Οι προσφορές πρέπει να κατατίθενται στο σχολείο,στο γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Πελασγίας (Ταχ. Δ/νση: Γενικό Λύκειο Πελασγίας, Πελασγία Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35300, Τηλ.: 22380-51655), μέχρι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π. μ., σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 3α, αρ.1 της υπ’ αριθμ. 15408/2012 (Β΄ 2991) κοινής Υπουργικής Απόφασης: «όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ή άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου ή το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993, νοείται στο εξής η βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».
Πελασγία 23-10-2017
Η Διευθύντρια
Σπαλιώρα Αφροδίτη
Mr Θεολογίας

Δημοσιεύθηκε στην Προκηρύξεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.