Πρόσκληση κατάθεσης οικονομικής προσφοράς του ΕΠΑΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ για μετακίνηση στην ΚΥΠΡΟ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Το 1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης ζητά κατάθεση ενσφράγιστων προσφορών, σύμφωνα με την 33120/ΓΔ4/28-02-2017 Υ.Α., ΦΕΚ 681 τ.Β΄/06-03-2017, άρθρο 13, για την πραγματοποίηση μετακίνησης, στην ΚΥΠΡΟ, στo πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Βασική δράση ΚΑ1 με κωδικό: 2017- 1-EL01-KA102-035684 και τίτλο: «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ-ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της καλύτερης οικονομικά και ποιοτικά προσφοράς ταξιδιωτικού γραφείου. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε προσφορά, έως την 6η Νοεμβρίου και ώρα 13:45. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί από 14 Ιανουαρίου 2018 μέχρι 29 Ιανουαρίου 2018, με τη συμμετοχή δέκα(10) μαθητών και δύο (02) συνοδών εκπαιδευτικών. Συνολικά δώδεκα (12) άτομα.
Η προσφορά να περιλαμβάνει:
1. Δώδεκα (12) αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα(αεροδρ. Ελευθέριος Βενιζέλος) για Λάρνακα στις 14 Ιανουαρίου 2018 και επιστροφή από Λάρνακα στη Αθήνα (αεροδρ. Ελευθέριος Βενιζέλος) στις 29 Ιανουαρίου 2018.(ώρα αναχώρησης από την Αθήνα μεταξύ 10:00 και 14:00 και ώρα αναχώρησης από την Λάρνακα μεταξύ 15:00 και 18:00) Στην προσφορά να συμπεριλαμβάνεται και μια αποσκευή 23 κιλών ανά άτομο, εκτός της χειραποσκευής των 8 κιλών. (Η οριστικοποίηση στοιχείων των συμμετεχόντων να πραγματοποιηθεί πέντε ημέρες πριν την αναχώρηση).
2. Μεταφορά των συμμετεχόντων οδικώς με λεωφορείο (που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.) από την Αταλάντη προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 14/1/2018 και επιστροφή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αταλάντη στις 29/1/2018
3. Ταξιδιωτική Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

• Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία, που πληρούν τις κατά νόμο προϋποθέσεις για την παροχή της εν λόγω υπηρεσίας.
• Σύνταξη και υποβολή προσφορών: Οι προσφορές θα υποβληθούν στο 1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης, σε κλειστό φάκελο, από 31 Οκτωβρίου 2017 08:00 έως 06 Νοεμβρίου 13:45. Μαζί με την προσφορά του, κάθε ταξιδιωτικό γραφείο και στον ίδιο φάκελο με αυτήν θα καταθέσει απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναγράφεται ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας και μάλιστα σε ισχύ. Στην προσφορά υποχρεωτικά θα καταγράφονται, επίσης, η Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, η τελική συνολική τιμή της προσφοράς και ο επιμερισμός της ανά άτομο.
• Αξιολόγηση προσφορών: Η αξιολόγηση των προσφορών πραγματοποιείται σε μια φάση από πενταμελή επιτροπή που περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:
1. Παραλαβή των φακέλων και αποσφράγιση προσφορών
2. Έλεγχος
3. Αξιολόγηση προσφοράς
4. Επιλογή αναδόχου
Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν αλλοιώσεις. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) προσωπικά ή διά εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου στο ενδιαφερόμενο σχολείο
β) με συστημένη ταχυδρομική επιστολή που θα απευθύνεται στο ενδιαφερόμενο σχολείο.
Ταχυδρομική διεύθυνση σχολείου: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Στρατηγού Δουμπιώτη 6α Αταλάντη ΤΚ:35200
Προσφορές που δεν έχουν παραληφθεί εντός της ορισμένης προθεσμίας με οποιοδήποτε τρόπο, δεν λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται, χωρίς να αποσφραγισθούν, έστω και αν η καθυστέρηση οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία του ταχυδρομείου, των διανομέων ή των μέσων συγκοινωνίας.
• Επιλογή αναδόχου
Για την αξιολόγηση των προσφορών συγκροτείται πενταμελής Επιτροπή, με Πράξη του Διευθυντή του σχολείου. Η επιτροπή αποτελείται από τον Διευθυντής ως πρόεδρος, δύο εκπαιδευτικούς μέλη της παιδαγωγικής ομάδας, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων και εκπρόσωπο του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών. Η Επιτροπή έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη επιλογής του ταξιδιωτικού γραφείου που θα πραγματοποιήσει την μετακίνηση.
Αταλάντη 30/10/2017 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Λαμπρινίδης Δημήτριος Μηχανολόγος ΠΕ17.02

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.