ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ  (ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ
Τ.Κ: 35100- Λιανοκλάδι
Τηλέφωνο: 22310-79580 FAX: 22310-79424

Το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση ημερήσιας εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών του σχολείου μας.

  • Προορισμός: Παυσίλυπο Καρδίτσας, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων στην Καλαμπάκα, Εργαστήριο Βυζαντινών εικόνων Ζερβόπουλος  και στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.
    • Διάρκεια: 1 ημέρα
    • Ημερομηνία αναχώρησης: 08/12/2017,  ώρα: 08:00 π.μ.
    • Ημερομηνία επιστροφής: 08/12/2017, ώρα: 18:00
    • Μεταφορικό μέσο: ένα λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
    • Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 40
    • Αριθμός συνοδών καθηγητών: 3

Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης, πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής, όσο και για το κόστος ανά μαθητή.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι Δευτέρα 27/11/2017 και ώρα 12:00. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τη Διευθυντρια του Σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, εκπροσώπους των γονέων – κηδεμόνων και μαθητών.

 

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.