ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το ΓΕΛ Δομοκού δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εξαήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄ Λυκείου στα Ιωάννινα.

Προορισμός: Ιωάννινα
Διαμονή: Ιωάννινα
Διάρκεια: έξι (06) ημέρες, πέντε (05) διανυκτερεύσεις.
Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο.
Ημερομηνία αναχώρησης: 08 Δεκεμβρίου.
Ημερομηνία επιστροφής: 13 Δεκεμβρίου.
Αριθμός μαθητών:19, Συνοδοί: δύο (02) καθηγητές.

Πρόγραμμα εκδρομής:
Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου: (ΔΟΜΟΚΟΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
Αναχώρηση από Δομοκό . Στάση και επίσκεψη στα Μετέωρα. Άφιξη στα Ιωάννινα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 09 Δεκεμβρίου (ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ -ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ)
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το νησάκι της κυρά Φροσύνης-Παμβώτιδα. Περιήγηση στο νησί. Προαιρετικό φαγητό. Στην συνέχεια επίσκεψη στο σπήλαιο του Περάματος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος  στη πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου (ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ).
Αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια προς το Μονοδένδρι. Επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα στο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου: (ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΡΓΑ)

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Πάργα . Περιήγηση στην παλιά πόλη. Προαιρετικό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου: (ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ)

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση αρχικά για Ηγουμενίτσα και από εκεί επιβίβαση στο Πλοί για Κερκυρα. Περιήγηση στο νησί. Προαιρετικό φαγητό. Στην συνέχεια, επίσκεψη στον Άγιο  Σπυρίδωνα και στο Αχίλλειο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου: (ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΔΟΜΟΚΟΣ)
Επίσκεψη στο μουσείο του Βρέλλη. Αναχώρηση για Μέτσοβο. Επίσκεψη στο αρχοντικό Τοσίτσα. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο του Μετσόβου, φαγητό. Αναχώρηση για Δομοκό . Στάση στην Καλαμπάκα. Άφιξη στο χώρο του σχολείου.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται:
1) Η κατηγορία του καταλύματος: Ξενοδοχείο στο κέντρο των Ιωαννίνων (διαμονή σε τετράκλινα, τρίκλινα δωμάτια και μονόκλινα για τους συνοδούς – καθηγητές)με πρωινό.
2)Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
3)Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
4)Φ.Π.Α.
5)Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
6) Προσφορά συνολικού κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή. Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.
7) Μεταφορές μαθητών και περιηγήσεις με λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα και χωρίς επιπλέον κόστος.
Οι προσφορές πρέπει να κατατίθενται στο σχολείο,στο γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Δομοκού (Ταχ. Δ/νση: Γενικό Λύκειο Δομοκού, Δομοκός Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35010, Τηλ.: 22320-22363), μέχρι την  Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 π. μ., σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 3α, αρ.1 της υπ’ αριθμ. 15408/2012 (Β΄ 2991) κοινής Υπουργικής Απόφασης: «όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ή άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου ή το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993, νοείται στο εξής η βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».
Δομοκός 21-11-2017
Η Διευθύντρια
Παπαχρήστου Στεργιανή

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.