ΓΕΛ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – Προκύρηξη μονοήμερης εκδρομής Αθήνα στις 12/3/2018

Το Γενικό Λύκειο Μαρτίνου προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα (Ακρόπολη -Πολεμικό Μουσείο) με τα εξής χαρακτηριστικά:
Προορισμός: Αθήνα
Διάρκεια: Ημερήσια
Μεταφορικό μέσο: Ένα (1) λεωφορείο, με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο
καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
Αναχώρηση: 12/03/2018
Αριθμός μαθητών : 57
Αριθμός καθηγητών : 3
Αναχώρηση από το σχολείο: 08:00
Επιστροφή στο Μαρτίνο – Λάρυμνα: 21:00
Απαιτείται ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνοδών, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής και για το κόστος ανά μαθητή (με Φ.Π.Α.).
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή στο Γενικό Λύκειο Μαρτίνου, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως (Ταχυδρομική διεύθυνση: Γενικό Λύκειο Μαρτίνου, Μαρτίνο Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35005), μέχρι και την Δευτέρα 05-03-2017 (ώρα 12.00), με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σύμφωνα με το ΦΕΚ αρ. 33120/ΓΔ4/06-03-2017).
Με κάθε προσφορά πρέπει απαραιτήτως να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Παναγιώτου Πελαγία

Δημοσιεύθηκε στην Προκηρύξεις και χαρακτηρίσθηκε , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.