Αξιολόγηση προσφορών 3ημερης εκδρομής Γ` τάξης 1ου Γυμνασίου (26-28/4/18) στην Κατερίνη

Για την πραγματοποίηση της 3-ήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης της Γ` τάξης  1oυ Γυμν. Λαμίας, σε Κατερίνη, Λιτόχωρο, Βέροια και Θεσσαλονίκη, το σχολείο μας δέχτηκε την προσφορά 2 ταξιδιωτικών γραφείων με τις εξής επιλογές:

  1. Κοlimenos Travel, με διαμονή στο ξενοδοχείο Filoxenia στους Νέους Πόρους με κόστος 3.330€ περιλαμβάνοντας τις πρόσθετες ανά επιβάτη ασφαλίσεις.
  2. Lokris Travel, με τις εξής εναλλακτικές προτάσεις που όλες τους περιλαμβάνουν κάθε πρόσθετη ασφάλιση, πλην του φόρου διανυκτέρευσης ανά ημέρα:

Α. Orfeas Blue Resort 2*, στον Κορινό, με κόστος 3.828€

Β. Poseidon Palace 4*, στη Λεπτοκαρυά, με κόστος 4356€

Γ. Panorama Hotel 3*, Παραλία Κατερίνης, με κόστος 4136€

 

 

 

Μετά από την ενδελεχή αξιολόγηση, από την αρμόδια επιτροπή, επιλέχθηκε ως συμφέρουσα οικονομικά και ποιοτικά (σύμφωνα με τη προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος) η προσφορά του LOKRIS TRAVEL για την περίπτωση Γ` του Hotel Panorama στην παραλία της Κατερίνης, που αποτελεί και το κέντρο-βάση της εκδρομής.

Η πρόταση του Hotel Filoxenia (? *)  απορρίφθηκε (αν και συμφέρουσα οικονομικά) ένεκα της μεγάλης απόστασης άρα και του κινδύνου που αυτή συνοδεύει, των Νέων Πόρων από την Κατερίνη (40Km)  και τους λοιπούς προορισμούς της εκδρομής, σύμφωνα και με την πρόσκληση ενδιαφέροντος που ρητά αναφερόταν στις εναλλακτικές  λύσεις μόνο Κατερίνης, Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυάς. Επίσης απορρίφθηκε η πολύ ακριβή λύση του 4* ξενοδοχείου,  αλλά και αυτή στον Κορινό λόγω των 2* αξιολόγησης._

 

 

Λαμία 29/03/2018

Ο Διευθυντής

Δρ. Γιώργος Γιάννακας

Δημοσιεύθηκε στην Προσφορές/Επιλογή. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.