ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας  δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για τη μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Καρδίτσα:

Προορισμός: Καρδίτσα

Μεταφορικό μέσο : Λεωφορείο

Πρόγραμμα:

– 8:00:Αναχώρηση από το Σχολείο
– 14:30:Αναχώρηση για Λαμία

-16:00: Άφιξη στο σχολειό

Ημερομηνία αναχώρησης: 18/12/2017
Αριθμός μαθητών – γονέων: 36
Αριθμός καθηγητών: 14

Απαιτείται ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ατομική ασφάλιση μαθητών και συνοδών, που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος εκδρομής με ΦΠΑ.

Οι προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ προσωπικά ή με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή με συστημένη επιστολή ταχυδρομικά, το αργότερο μέχρι Τετάρτη 13/12/2017 στις 12.00 το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα αξιολογηθούν οι προσφορές απο 5μελή επιτροπή, όπως ο νόμος ορίζει.
Είναι απαραίτητη η υπεύθυνη δήλωση απο το ταξιδιωτικό γραφείο, όπου θα αναφέρεται ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Διεύθυνση: ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
Γρεβενών & Μπελογιάννη Λαμία
Τ.Κ. 35100

ΤΗΛ: 2231021472

email:mail@gym-eid-lamias.fth.sch.gr

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΚΙΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.